jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

11-02-2001 MSC 6 - Emmeloord 6 uitslag: 1 - 4

Na een welverdiende winterstop en twee afgelaste inhaal wedstrijden konden de spelers weer met frisse moed beginnen aan het wedstrijd programma. Nou dat frisse moed is iets teveel gezegd, er waren enkele spelers niet echt fit, maar toonden karakter en voetbalden toch. Voor een beter speloverzicht ging de leiding en verslaggeefster op de tribune zitten, en niet omdat de dug-outs vol water stonden?!.

Onder een wat trieste donkere hemel werd er afgetrapt op HET HOOFDVELD tegen Emmeloord, en kwam de eerste kans voor M.S.C.. Door een aanval van rechts, kreeg Marinus in het 16 metergebied de bal, speelde zich vrij, maar trof paal. Jammer, jammer. Mede door een goed samenspel van Ruud, Aaldert en Harry kwam er een behoorlijke kans op doel maar op een een of andere manier, lukte het niet om er winst uit te halen. Alle zeilen werden bijgezet maar een tegengoal kon niet uitblijven, foutje achterhoede, Hendrik op verkeerde been gezet en een goal voor Emmeloord 0- 1. Vlak daarna weer een kans voor Jacob, maar trof reclamebord helaas. Jammer genoeg werd Dick ondanks verbeten ongelijke strijd uitgespeeld en scoorde de tegenstander 0- 2. Wim deed daarna ook nog een schot op doel maar ook deze wilde er niet in. Een tegenspeler werd in de hitte van de strijd zo enthousiast, dat hij de bal met keeper, in het doel wilde hebben maar beiden troffen paal. ( Hendrik de volgende keer rugbescherming???). Waarschijnlijk door de schok van deze aanval kwam Emmeloord simpel door de achterhoede en scoorde 0- 3. Louis had geen lucht meer door verkoudheid en stond z'n plaats af aan zoon Kayan. Ondanks deze wissel scoorde de tegenstander 2 min. voor rust 0- 4.

Na rust nam Patrick de plaats van pa over, omdat deze de voetbal kunst van Ajax ging bekijken. Wubbo nam de vlag ter hand en zo kon de tweede helft beginnen. Ook deze helft waren er kansen maar bal ging over, of keeper kon er net bij, enz. Totdat de spelers door een goed samenspel doorbraken en Jacob het afmaakte met een goal 1- 4. Het zesde beet zich vast in de wedstrijd, maar de vermoeidheid en enkele onfitte spelers eisten hun tol, en mede doordat de tegenstander enkele jongere spelers had bleef de stand zoals deze was.Toch kan ik spreken over een zeker niet onverdienstelijk gespeelde wedstrijd en hoop er nog velen van deze te mogen zien, maar dan met winst voor het zesde.

Rest mij nog even een op/aanmerking te maken, er ligt mij iets van bij dat M.S.C. nieuwe kleedkamers heeft, worden die gereserveerd voor selectie spelers of  mogen andere elftallen ook eens genieten van een bijv WARME douche. Zeker als je weet dat er maar twee thuisspelende teams zijn en 1 daarvan ook nog op het hoofdveld speelt. Geen idee wie er over de planning gaat maar wie de bekende schoen past .........

Groeten, Anja Ruiter.