jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-10-2000 De Westhoek 3 - MSC 6 uitslag: 3 - 3

Vandaag ging M.S.C 6 met een selectie van 16 man naar een wedstrijd tegen Westhoek ergens  in een klein gehuchtje achter Wolvega, waar de parkeerplaats beter was dan het voetbalveld.

Ook deze zondag moesten de mannen het zonder de vaste keeper Hendrik doen, deze is geveld door de griep, dus nam Patrick Soer wederom zijn plaats in. Na 3 min. spelen kwam M.S.C. al voor met  0- 1 door een goal van Harry Postma dus de kop was eraf. Jammer genoeg werd een paar min. later de verdediging van M.S.C. volledig weggespeeld en scoorde de tegenpartij gelijk 1- 1. Het leek erop dat de spelers van ons team toch nog niet helemaal wakker waren want in de 13de min. kreeg Patrick de volgende goal om de oren 1- 2, en was het gezeur en gemopper op en naar elkaar gelijk weer aanwezig, dus ondergetekende had even een benauwd  gevoel. Dat gevoel en het gemopper werd nog erger toen de tegenstander wederom een tegengoal scoorde en de stand op 3- 1 kwam. Op dat moment werd het heft in handen genomen door Henk Koezen en werd er van positie  gewisseld, waarna het erop leek dat er toch iets beter gespeeld werd. Ongeveer een 15 min. voor het eind van de eerste helft kwam een zwaar balende Ruud de Jong het veld uit met pijn in z'n rug en nam Aaldert Baaiman zijn plaats over. Gelukkig  voor een ieder kwam er weer iets positiefs uit de eerste helft rollen namelijk een goal van Eric Kuurman en gingen de mannen met een 3- 2 stand de rust in.

Na rust hadden Kees Witteveen, Jan Pomper en Wubbo Veldman hun plaatsen verruild voor Willem Vellinga, Aadriaan Brinksma en Louis van Zanden en leek het erop dat het team ineens zin had om te voetballen in plaats van te mopperen want de hele tweede helft liep ineens stukken beter, al was het spel soms behoorlijk hard, het was fijn om naar te kijken. Jan Soer had nog wat nawee├źn van een griep en ruilde zijn plaats met Jacob Ruiter. Na deze wissel  kreeg Jacob vanuit een hoekschop een kopbal op het doel waar de keeper net bij kon, waarna Harry de bal in het net schopte 3- 3. Het spel lag weer helemaal open en de vaste supporters kregen er weer schik in. Een zeer behoorlijk spelende Adriaan werd langs de lijn fanatiek aangemoedigd waardoor hij groeide in de wedstrijd. En ook de rest van de spelers kregen de aanmoedigingen mee. Na een paar behoorlijke kansen en een spel waarin M.S.C. toch steeds sterker werd kwam er een mooie goal van Jacob, die werd afgekeurd door een buiten spelsituatie, die alleen door een  niet meelopende scheids werd gezien,  jammer maar helaas. Dus bleef de stand 3- 3. Het "doping" water heeft zeker de tweede helft effect gehad, volgende keer weer Greet?!.

Volgende week een vrije zondag dus zie ik jullie graag weer spelen op 29 okt thuis tegen VENO 5.

Groeten van Anja Ruiter.