jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-09-2000 MSC 6 - WZS uitslag: 2 - 0

Vandaag een wedstrijd die werd gespeeld onder het genot van een heerlijk nazomers zonnetje en een stelregel voor het team,"vooral positief blijven". Een paar min. over tien werd het beginsignaal gegeven en je kon gelijk zien dat de mannen van M.S.C. zin hadden in een lekkere partij voetbal, het liefst met winst natuurlijk. Wel werd er nog even opgemerkt dat de "beste spelers" nog niet stonden opgesteld, al heeft ondergetekende hier haar vraagtekens bij. Want na een paar aktie's dicht bij het doel van de tegenstander maakte Wubbo Veldman nr 11 de 1- 0 en werd deze langs de lijn gelijk als topscoorder gebombardeerd, en heeft Wubbo aan zichzelf laten zien dat hij het best wel kan. Tot aan de rust bleef M.S.C. druk zetten en bleef bijna het hele spel op de helft van de tegenstander zodat  onze keeper tijd had om even van het mooie weer en het spel te genieten.

Na rust zag het team er iets anders uit met drie gewisselde spelers, Jan.S., Kees, en Willem in plaats van Adriaan, Wubbo, en Jan.P. ook nu werd er door M.S.C. goed gespeeld, wat zich na ongeveer 20 min. uitte in een doelpunt van Aaldert Baaiman nr 16 stand 2- 0. Willem Vellinga nr 13 had de smaak van het "bijna doelpunt" van de vorige wedstrijd nog in de mond want na een mooie solopartij gaf hij een schot op doel, jammer net iets te zacht. Direct hierna kreeg hij nog een kans jammer genoeg zat de keeper er te goed bij, weer niet gelukt. Kort hierna werd een speler van de tegenpartij heel even gevaarlijk maar Hendrik Slot stond goed te verdedigen, dus het gevaar was al gauw geweken. Na nog een min. of  5 mooi voetbal werd er langs de lijn geopperd dat de gastspelers toch ook nog even hun kunsten moesten kunnen laten zien, dus ging de leidster een poging doen om dit met de voetballende technische staf te overleggen, wat al voetballend natuurlijk niet meevalt. Het  fluitsignaal voor de wissel werd gegeven zodat  Marinus zijn plek afstond aan Kayan en Patrick de plek van z'n pa innam, omdat deze zich net voor de wissels verstapte, geen blijvende schade???. De frisse jongens deden hun best samen met de rest van het team, maar meer als een winst van 2- 0 zat er niet in, er werd een eind aan de wedstrijd gefloten, dus de strijd was gestreden.

Ondergetekende wil een ieder bedanken voor deze leuke partij voetbal en hoopt op nog meer van deze,  tot volgende week uit tegen Ruinen.

Groeten van jullie reporter Anja Ruiter.