jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

04-05-2008 Oranje Zwart 3 - MSC 6 uitslag: 0 - 1

Vandaag uit naar Wanneperveen alwaar we de zoveelste finale moesten spelen. Het kampioenschap lonkt, maar één fout kan en zal fataal zijn. Met Alcides op 2 punten achterstand zijn alle punten brood nodig. We moeten winnen om het in eigen hand te houden zoals dat zo mooi heet. Op deze zeer zonnige zondag begonnen we aan het duel. De spanning konden we in het spel van MSC zien en dit leverde naast wat gemopper en frustratie, een wat minder spelbeeld op. De spelverdeler Eli was terug van vakantie en hersteld van een blessure, moest toch worden gewisseld door het opspelen van deze blessure. Naast de gemiste kansen, wist Jacob vanuit de rebound, uit een hele moeilijke hoek de score te openen. Een diepte punt was een ernstige blessure van de  aanvoerder van de gastheren. Na een duel kwam de aanvoerder met zijn voet verkeerd op de grasmat en verdraaide zijn knie, met veel pijn ging deze naar de grond, waarna het leek dat de knieschijf op een andere plek zat dan hoorde. Dit resulteerde in het bellen met 112 en vragen om een ambulance. Toen deze ter plaatse was, werd na het toedienen van een verdovend gas, de knieschijf voorzichtig teruggeduwd waarna de patiënt  richting Zwolle werd vervoerd. De stand van 0-1 bleef op het bord staan en de punten waren binnen.

Na het douchen en de gebruikelijke bal gehakt, bleven we nog even kijken naar het volgende duel. Er werd nog nagepraat over de blessure van de aanvoerder van de gastspeler. Vanaf deze kant willen we hem dan ook sterkte en een spoedig herstel wensen.

Jongens nog twee finales de eerst komende is zondag uit naar Dwingeloo. En zoals we weten uit naar Dwingeloo is altijd lastig.

Groetjes,
Jacob