jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

27-04-2008 MSC 6 - Veno 4 uitslag: 9 - 1

Vandaag onder het genot van het voorjaarszonnetje, maar het ontbreken van enkele  selectiespelers moesten de mannen het opnemen tegen de middenmoter Veno. Onze mannen waren al warmgelopen en stonden strak van de overwinningsadrenaline, maar de tegenstander liet op zich wachten. Deze kwamen "zeer" gemotiveerd, maar wel binnen het toegestane half uur eindelijk aanlopen, feestje gehad??

Een half uur later dan gepland kon de wedstrijd dan beginnen onder de bezielende leiding van Wim Wijntjes. De mannen kenden hun opdracht en dat was winnen!! En dat was ook de opzet, alleen liep het niet echt, ballen kwamen niet aan of werden verspeeld. Na zo'n vijf minuten spelen al een eerste blessure, Alwin verstapte zich, beetje wonderwater erop, desondanks zagen we hem niet meer op de grasmat terug. Kansen waren er wel, maar een onzichtbaar veld hield de ballen uit het doel, en natuurlijk stond er ook nog een niet onverdienstelijke keeper. Zonder punt gingen de mannen na het rustsignaal richting kleedkamer. Wat zou dit worden??????

Met de koppen in de lucht werd er onveranderd qua spelers begonnen aan de tweede helft. In de 48ste min kreeg Jacob de bal mee en kon met een subtiel lobje over de keeper heen scoren 1-0. Jacob leek de smaak te pakken te hebben want hij scoorde ook de 2-0, de toon leek gezet. Waarop ook de rest van de voorhoede vleugels leek te krijgen, Arjan kreeg na twee verspeelde kansen eindelijk de bal goed mee en zette met een kopbal de 3-0 op het bord. Jacob ook met zijn hoofd de 4-0. Een hattrick. Veno liet echter even weten dat zij ook nog in het veld stonden en scoorden makkelijk door gebrek aan achterhoede de nul van het bord 4-1. Waarop MSC antwoordde door een assist van Jacob, waardoor Jarno mooi kon scoren en de 5-1 een feit was. Arjan wilde het doelsaldo nog even opkrikken en scoorde via hand van de keeper de 6-1 op een voorzet van Jacob. De mannen van Veno lieten zien over een dosis humor te beschikken, want deze kluste in de wijk van de scheidsrechter door een gele kaart te trekken tegen hem. Getoverd uit de voetbalsok. Weer tijd voor het serieuze werk, Jarno scoorde strak in het net en zette de 7-1 achter zijn naam en vervolgens de 8-1 door een ontbrekende keeper. (deze was aan het meevoetballen). Ook Jarno een hattrick achter zijn naam. Zo'n 5 min voor einde wedstrijd vond er een publiekswissel plaats en maakten Jacob en Arjan plaats voor Henk-Jan en Louis onder luid applaus van de bijna vaste supporters (twee voetbalvrouwen). Bijna op het eindsignaal scoorde Henk-Jan na een assist van gastspeler Rutger de 9-1.

Mannen bedankt het was weer een feestje om te zien.
Gastspelers bedankt voor jullie inzet.

Groeten Anja en Justin (bijhouden van scores)