jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

13-04-2008 MSC 6 - Alcides 5 uitslag: 1 - 3

De nummer 1 (Alcides) tegen de nummer 2 (MSC) van de lijst, een heel mooi affiche. En een echte stadsderby. Uiteraard zal de nummer 3 (Emmeloord) de lachende derde zijn. Op het hoofdveld en met een mooi zonnetje kon er worden gestart.

Na verloop van de eerste helft werd het duidelijk, de gasten hadden het betere van het spel. Ze zaten er goed op. De gastheren waren veel te mat en zaten niet in de wedstrijd. Op slag van rust was er een grote dekkingsfout van ALcides en kon Douwe met de bal helemaal doorlopen tot in de 16 meter en maakte solo de 1 - 0.

In de pauze was het in de kleedkamer net een kippenhok, werd het na een paar minuten rustig en werd er terug gekeken en overlegd, hoe we verder moesten.

Vijf minuten in de tweede helft was het Alcides, die eenvoudig de 1 -1 op het bord zetten,door gebrek aan achterhoede aan onze kant.We speelden veel te tam en kregen vervolgens de tweede goal om de oren(1-2) Mede door het uitvallen door blessures van drie vaste krachten konden we geen vuist maken. De wedstrijd ging op slot toen de gasten de 1-3 op het bord zetten. Na het laatste fluitsignaal van de goed fluitende scheidsrechter Ezau stond er een 1-3 op het bord.

Er is nog niets verloren, het is wel erg spannend boven in. MSC heeft na vandaag 5 verliespunten. Gevolgd door Emmeloord met 7 verliespunten en Alcides met 9 punten. We hebben alles nog in eigenhand. Gewoon de laatste vijf wedstrijden winnen. Dat blijft dus nog wel spannend in deze competitie. We gaan ervoor!!

Groetjes,
Jacob

Wedstrijdfoto's