jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-02-2008 MSC 6 - Havelte 3 uitslag: 4 - 1

Vandaag thuis tegen een hagelwit Halvelte. Het begin was goed we hadden 15 spelers in de kantine. Het was dus vol in de kleedkamer, maar Henk-jan loste dit op door eerst de wissels te noemen gevolgd door de opstelling.

Het voorspelde lekkere weer bleef uit en het was dus koud aan de kant. Gelukkig kwamen de supporters op de wedstrijd af en kregen toch nog een leuke pot voetbal te zien.

Na de aftrap gingen we gelijk vol in de aanval en creëerden een aantal kansen die telkens niet werden benut. Voordat dit te frustrerend werd wist Douwe met een prachtig diagonaal schot de keeper te passeren. Dit was de verlossende 1- 0 . In plaats van verder uit te lopen, kregen we door één van de weinige foutjes achterin de 1-1 te verwerken. Gelukkig kwamen we voor de pauze op 2-1. De buitenspelval werd omzeild en wist Henk-jan het laatste zetje te geven op een breedte pass van Arjan.

Na de pauze werden de verse wissels ingebracht en hadden we wind mee, de zachte bal was inmiddels opgepompt. De gasten uit Havelte hadden de tweede helft helemaal niets meer te vertellen en werden door twee doelpunten van Josca met een 4-1 naar huis gestuurd. Ze hadden geen grote kans meer gehad. Oké één á twee kansjes dan, onze keeper zag de bal een enkele keer op de paal landen, maar hij zat er telkens wel erg goed bij. De toeschouwers gingen naar de kantine en spelers gingen richting de warme douche, alwaar een verdient biertje werd gedronken.

In de kantine werd er nog even lekker na gepraat over van alles en nog wat en gingen enkele spelers onder begeleiding van buren richting huis. Dit is gelukkig goed verlopen want een tweede keer op de kop in de sloot of bosjes is niet aan te raden. Voor de overige spelers bleef het nog lang onrustig in de kantine.

Groetjes en tot de volgende keer, dat wordt dan 9 maart uit naar Wacker. (altijd lastig)
Jacob