jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

21-10-2007 MSC 6 - Wacker 5 uitslag: 6 - 1

Vandaag thuis tegen Wacker, een hele bekende tegenstander. We waren het enigste elftal dat thuis moest voetballen, hierdoor mochten we op het hoofdveld spelen. Nadat het toegestroomde publiek klaar stond, blies de scheidsrechter voor de aftrap.

We begonnen sterk en na een paar kansjes was het in de achtste min. Eelco,  die de toen al voor de verdiende voorsprong zorgde. de 1-0. Het middenveld maakte vandaag het verschil en werd de eerste helft bezet door Eli. De eerste helft was de droom van Arjan. Hij was telkens het goudhaantje en wist aan de lopende band te scoren. Hij maakte de 2-0 in de 16e min, wat een beetje naar buitenspel rook. In de 26e min. scoorde hij uit een rebound de 3-0 en een paar min later tekende Arjan van de bekende  Arco reclame en relatie geschenken voor de 4-0. Toen was het tijd voor de laatste aankoop van DOS, Douwe schoot na een sublieme actie de bal uit een onmogelijke hoek op de lat. De afgeslagen aanval ging door en hij kreeg de keeper met een hele mooie beweging op de grond maar wist de bal net niet genoeg te raken om de keeper te passeren. Het bleef 4-0 en het publiek kon weer gaan zitten. De 5-0 hing in de lucht Arjan werd tegen het gras gewerkt in het strafschopgebied, waarna hij zelf de strafschop nam. De keeper keerde zijn schot, maar was in tweede instantie te laat en stond het alsnog 5-0. Later bleek dat Arjan ook thuis alles liever in twee keer deed. In de 42e min was het weer Arjan die de keeper passeerde en zo de 6-0 op het bord zette. Vlak voor de pauze was het de tegenstander die de 6-1 op het bord zette.

Het was tijd voor de thee. Er werd gewisseld en ging de architect van het middenveld Eli douchen. Het spelbeeld was totaal veranderd we wisten weinig kansen te creëren en te benutten. We gingen in het spel van de gasten mee en wisten zo de spion van Alcides op een dwaalspoor te brengen. We speelden het professioneel uit en het bleef 6-1. Onze complimenten gaan uit naar Alwin onze 3e keeper, die met enkele dappere reddingen de tegendoelpunten beperkte tot één. Zo smerig is Alwin in tijden niet geweest.

In de kantine werden we door het bestuur getrakteerd op bier en hapjes. Hierdoor bleef het nog uren onrustig in de kantine. Waarna ondergetekende in de jas van Arco-meppel.nl naar huis fietste en tot de ontdekking kwam, dat deze niet warm genoeg meer was voor de tijd van het jaar. Het wordt tijd voor een winterjas met de naam van de sponsor. Arjan ik kom hem wel halen als je hem klaar hebt liggen.

Jongens, tot de volgende keer,
Jacob