jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

19-11-2005 JVZ F6 - MSC F4 uitslag: 4 - 1

En ja hoor eindelijk de zaterdag waarop alle spelertjes inclusief trainer/leider en ouders op gewacht hadden, wie zouden er een eerste plaatsje veroveren op de ranglijst. Er was een gezonde ontspannen spanning onder de kids, en zelfs de leider/trainer Marco oogde redelijk ontspannen voor zijn doen. Naar mijn bescheiden mening waren de meegereisde ouders/supporters het meest gespannen, maar ja dat hoort erbij. Bij veel toegestroomd publiek werd er begonnen aan de “strijd”, en als een duveltje uit een doosje scoorde Zuidwolde met een doorgebroken speler en een schijnbaar nog wat slaperige Justin onder de lat de 1-0 . Maar na nog geen vijf minuten spelen scoorde gastspeler Tammo mooi de gelijkmaker 1-1 en lag alles weer open. De spelertjes van F4 voetbalden voor wat ze waard waren, maar JVZ was duidelijk een maatje te groot, zowel voetballend als lichaamslengte. Binnen een kwartier spelen uitte zich dat in een achterstand in score van 3-1, gemaakt door de enigste dame van de tegenstander maar wel een gevaarlijke.

Tijd voor een peptalk van Marco, en begon F4 aan een zware tweede “helft”. Het leek erop dat de spelers na rust wat meer aan elkaar gewaagd waren, want er werd toch meer op de helft van JVZ gevoetbald, en als ik zeg voetbal dan bedoel ik dat ook. Het was top om naar te kijken, hoe F4 knokte om toch nog een goaltje te maken, tegen de grotere tegenstander. Helaas komt deze toch nog tot scoren met een vrije speler, via de hand van Justin, binnenkant paal, de 4-1 was een feit. Ondanks de inzet van F4 eindigde de wedstrijd met deze stand en was de eerste plek verkeken.

Jammer voor deze uitslag, maar ondanks dat zijn jullie toch een kampioensteam en die titel die komt er wel. Terug in Meppel werd het behaalde succes gevierd met een speech van Marco, patat en ranja van “Opa” Andries en werden de spelers verrast met een geweldig mooie Umbro voetbal van de sponsor. Dus het plezier kon niet op.

Tot ziens bij de zaaltrainingen en groetjes van een trotse voetbalmoeder.

Foto's