jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

05-11-2005 Wapse/Diever F3 - MSC F4 uitslag: 3 - 0

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd in Diever op het programma. De nummer drie van de ranglijst. Van te voren was ook al bekend dat JVZ wel zou winnen in Dwingeloo en dat er vandaag gewonnen moest worden om in de race te blijven om het kampioenschap. Net voor vertrek melde Jeroen zich wegens een blessure af, iets wat we nu niet konden gebruiken, maar ja, het was niet anders.

We begonnen op deze zonnige maar vroege zaterdag morgen niet al te sterk en moest Justin laten zien waarom hij in het doel stond. In de loop van de spannende eerste helft golfde heet spel op en neer. Er werd stug verdedigd door de inmiddels bekende verdedigers en Justin werd niet echt op de proef gesteld. We kregen toch wat kansjes maar wisten de aanvallers Remco en Jaimy ze niet in het doel te krijgen.

Het was pauze en de tactiek werd door Marco nog eens uit gelegd, de spelers werden weer op hun plek gezet. Justin zei: "We hebben genoeg tijd genoeg om te scoren". Ik zei tegen hem: "Pas maar op, die tijd hebben zij ook!".

We begonnen net als alle andere wedstrijden sterk aan de tweede helft. We hadden enkele kansen en er verdween een bal op de paal. Al deze aanvallen eisten veel kracht, waardoor de gastheren konden counteren. Na zo'n tien min. spelen gevolgd door enkele reddingen verdween de bal tot drie keer toe achter de uitstekend keepende keeper. Hierdoor kwam de eindstand van 3-0 op het bord.

Tijdens strafschoppenserie die na de wedstrijd volgde werd het duidelijk, de zwart-witten waren verslagen op conditie. De tegenstander had drie wisselspelers meer en daar konden we niet tegen op. Bij het terug lopen naar de kleedkamer, zei Justin:"Pap je had gelijk, zij hadden nog genoeg tijd om te scoren." Na wat hulp van de troostende ouders,  waren de meeste het verlies bij het verlaten van de kleedkamer vergeten.

Groetjes,
Jacob

Wedstrijdfoto's