jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-09-2005 Ruinerwold F2 - MSC F4 uitslag: 1 - 3

Voor de tweede competitie wedstrijd mocht het team met de naam F4 hun voetbalkunsten laten zien bij Ruinerwold F2. We hadden het weer mee, al leek het eerst wat fris, al snel konden we genieten van lekker voetbalweer.

Er werd gestart met genoeg spelers, maar een niet al te fitte keeper Justin, die na peptalks en wondersnoepies het toch probeerde. Al gauw kwam er een kans op goal door nieuwkomer Jeroen die met een goed schot in de benen, helaas de bal naast het net plaatste. De tegenstander nam vervolgens zijn kans waar met een schot op doel, die in 1ste instantie mooi gehouden werd door Justin, maar in 2de instantie werd er toch gescoord na een fout ingeschatte uitgooi, en een aan het been geraakte Justin, wat de tegenstander de 1-0 opleverde. De toch al niet fitte,aangeschoten Justin, liet Marco besluiten om Rik op zijn plek te zetten en ging de strijd weer verder. Even later leverde een schot op doel van Roy helaas niet de gelijkmaker op, want de bal ging naast, mooi geprobeerd. Over en weer waren er kansen, maar Jeroen maakte de mooie gelijkmaker en gingen de spelers met een 1-1 stand wisselen van helft.

Na een tactische bespreking en bemoediging woorden van Marco, kon de tweede helft beginnen. Na een paar minuten werd Maaike gewisseld, moest even bijtanken en wou Justin het nog wel even proberen. Dit bleek een goede wissel te zijn van Marco, want Justin kwam vrij voor de keeper en scoorde in de uiterste hoek de 2-1. Maaike had daarna weer energie en Justin niet meer dus werd er weer gewisseld. Aaron probeerde om de score nog wat op te schroeven, maar had net niet genoeg kracht om de bal in het net te krijgen. Na een verder erg spannend spel en aanmoediging/instructies vanaf de zijlijn, van vaders, moeders en leider, kreeg Roy de bal mooi mee en scoorde de 3-1. Daarna werden er nog een paar mooie acties gemaakt, maar behield het team van Marco de winst.
Tot nu toe gaat het team als een treintje, en een goed begin is het halve werk, dus...........

Groetjes een trotse voetbalmoeder.

Wedstrijdfoto's