jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-04-2006 MSC F4 - JVZ F6 uitslag: 3 - 2

Vandaag was het weer een topper, thuis tegen de gasten uit Zuidwolde. Vooraf was iedereen het er over eens: "het zou een moeilijke en zware wedstrijd worden". Want tegen JVZ is het altijd moeilijk.

We begonnen met fitte en gemotiveerde voetballertjes en net zo of nog meer gemotiveerde toeschouwers ook wel familie genoemd. Met een sterke en solide verdediging Jeroen, Rick en Wisse. En Justin als slot op het doel. Al snel kregen de heren het druk. Ze kwamen er telkens goed uit en lag Justin gelukkig op de goede plek. De middenvelders Aaron, Guido en Jaimy moesten alles uit de kast halen om Maaike, Remco, Roy en Tammo voor het doel van de gasten te krijgen. Bij een van de aanvallen werd er een overtreding gemaakt en floot de scheidsrechter voor een vrije trap. Alle spelers gingen voor het doel weg. Dit zag Jeroen en hij haalde verwoestend uit en zette de 1-0 op het bord. Het spel ging op en neer en er werd van beide kanten leuk gevoetbald. Dit resulteerde in nog twee doelpunten die beide door Tammo werden gemaakt. De tegenstander scoorde één keer. De goed fluitende scheidsrechter keek op zijn klokje en floot voor de pauze. Het stond nu 3-1, geen vuiltje aan de lucht. 

De tweede helft begon met Justin nog steeds onder de lat, want hij had het de eerste helft druk genoeg gehad en Marco wilde de punten in Meppel houden. In de tweede helft kwamen de C1000 spelertjes, zoals Guido ze vooraf noemde, aardig terug en konden de aansluitingstreffer maken de 3-2. De vermoeidheid sloeg een beetje toe en de spanning kwam weer terug in de wedstrijd. Het overspelen werd minder, de kansen werden gemist. De verdediging werd niet meer geklopt en zo stond de 3-2 nog steeds op het scorebord en werden de laatste minuten heel spannend. Gelukkig bleef het hierbij en kon de eindstand van 3-2 in de boeken worden bijgeschreven.

Goed gedaan jongens, ga zo door.

Groetjes,
Jacob

Verslag MSC site - Verslag JVZ - Wedstrijdfoto's