jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

18-03-2006 JVZ F6 - MSC F4 uitslag: 1 - 2

Na alle afgelaste wedstrijden mochten de heren en dame eindelijk weer een wedstrijd buiten voetballen. Alleen is het gelijk tegen de kampioen van vorig jaar. Dat beloofde dus wat. Marco had al zijn kwaliteiten aangewend om het team goed te laten spelen door een goede speech en veld bezetting.

Na de aftrap werd het al duidelijk. De tegenstander was niet zo goed als de vorige ontmoeting en moet het dan ook hebben van de counter. Gelukkig stond Justin weer goed te keepen en keerde enkele gevaarlijke schoten op het doel. Helaas deed de keeper aan de andere kant het zelfde en bleef het lang 0-0. Maar voor de pauze opende de gastheren de score. Het slechte wegwerken in de verdediging had een eenvoudig schot op doel als resultaat, helaas raakte Wisse de bal nog aan en was Justin kansloos. Niets aan te doen, maar het was wel 1-0. De wil om te winnen was groot en er werd dan ook om elke meter gevochten, hierin nam Jaimy het voortouw hij was overal. Voorin was Maaike de plaaggeest voor de verdedigers, die er waarschijnlijk nog wel wakker van hebben gelegen. Voor de pauze waren er nog een paar kansjes, die niet werden benut. We gingen dan ook met 1-0 de rust in.

Na de rust gingen we verder de verdedigers Rick en Wisse stonden weer als een huis voor keeper Justin. In het midden waren Jaimy, Jeroen, Roy en Guido heer en meester. Voorin hadden de gastheren de handen vol aan Tammo en Maaike. Toch moest  een eigen doelpunt  van de tegenstander vanuit een hoekschop de gelijkmaker komen (1-1). Nu gingen we door en maakte Tammo uit enkele doelrijpe kansen toch de 2-1. Na het voor mijn gevoel lang doorspelen, eindelijk het eindsignaal, Yes de eerste drie punten zijn binnen.

De strafschoppenserie ging Justin ook goed af, want al met al ging er maar eentje in en Maaike liet zien hoe het moest en schoot goed in de hoek. We misten Aaron, deze lag ziek op bed en Remco heeft een knie blessure maar kwam toch met zijn vader mee kijken. Helaas was de temperatuur op en rond het veld veel te laag, maar het vertoonde spel en de drie punten maakte dit weer goed. Uiteraard Tammo bedankt dat je met ons mee wilde doen.

Gefeliciteerd allemaal,
Jacob