jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

13-10-2012 MSC C3 - FC Meppel C3 uitslag: 2 - 2

Vandaag de derby, uit naar de buren. Vorig jaar 1 keer verloren en 1 keer gewonnen (zie archief). Een detail vooraf, Jacob trainde vorig jaar samen met Deddy, de C3 van MSC en is nu trainer van FC Meppel. Met een volledig fitte selectie van 15 man gingen we naar de kleedkamer. Na 2 weken harde training was iedereen scherp en gretig.

We begonnen goed en sterk creƫerden van het begin af aan kansen, maar deze gingen er niet in. We waren de bovenliggende partij, maar naar 10 min. werd uit een van een halve kans door de gastheren toch gescoord. Het harde schot werd niet geblokt en stuiterde over het natte gladde langs Henk. (1-0) We raakten niet in paniek en bleven lekker spelen en lieten een leuke pot voetbal zien. Inmiddels was er tijd voor de thee.

De tweede helft startte net zo, alleen zonder regen. We kregen gelijk een mooie kans, maar helaas werd er niet gescoord. MSC was heel effectief en maakte de 2-0, een mooi doelpunt waar Henk helemaal niets aan kon doen. We waren nog maar 4 min. bezig. We gingen door en bleven opbouwen van achteruit en gaven de moed niet op. Dit werd al snel beloond, na een leuke aanval werd er uit een assist van Jan-Jaap gescoord door Ruben T. De training van de afgelopen weken, betaalde zich uit. Ook met zoveel wisselingen in het veld bleven we spelen. Dit leverde in de 22 min. de zeer en zeer verdiende gelijkmaker op. Jeroen wist in de rebound te scoren. (2-2) De jongens wilden meer en gingen voor meer. Helaas gingen ook de laatste kansen er niet in. Na het laatste fluitsignaal werd er door de enthousiaste meegereisde toeschouwers geklapt voor het vertoonde spel.

Jongens goed gespeeld, top!! Helaas geen 3 punten, maar gezien de vooruitgang en inzet is dit een kwestie van tijd.

Groet,
Jacob