jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

29-09-2012 FC Meppel C3 - ST Steenwijkerwold C2 uitslag: 0 - 3

Vandaag thuis op het hoofdveld tegen Steenwijkerwold, met de gedachte om het spel van vorige week door te zetten.

Met 11 spelers in de kleedkamer was het aardig puzzelen voor de coaches om een evenwichtig team neer te zetten. We waren blij met Daan, die als aanvulling vanuit C2 meedeed vandaag. Hij was herstellende van een blessure en wilde het wel proberen.

We begonnen vrij aardig, en we waren gelijkwaardig met af en toe leuk voetbal. Met Jesper als keeper werden tot de 20e min. alle ballen uit het doel gehouden. De gasten waren lichamelijk erg sterk, hierop hadden we geen antwoord. Maar met een 0-1 achterstand de rust in gaf iedereen moed.

In de pauze werd er alles aan gedaan om iedereen op te peppen en te laten leren van de fouten uit de eerste helft. De thee was op en we konden weer beginnen aan de 2e helft.

Wat er in de thee heeft gezeten weet ik niet, maar binnen 2 min. stonden we met 0-2 achter. Door gebrek aan inzet en positie spel van sommige, konden we geen vuist maken. De enkele kansen, die we toch wisten te creƫren, werden helaas niet te benut. De gasten wisten de pot te beslissen door in de 22e min de 0-3 aan te tekenen. We speelden de rest van de tijd vooral tegen ons zelf.

Door enkele overtredingen ontstonden enkele blessures, waardoor Mathijs het veld moest verlaten en eerder onder de douche kon. Jeroen had al last van zijn rib en kreeg een flinke duw en had pijn. Gelukkig kon Jeroen verder. Laten we hopen dat iedereen er maandag is.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's