jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-09-2012 SVM C3 - FC Meppel C3 uitslag: 0 - 6

Vandaag een leuke wedstrijd gezien.De jongens moesten begin eerste helft even wennen aan het feit, dat zij ook dominerend in het spel kunnen zijn. Toen dat gevoel kwam, kwam de trein op gang.

In de eerste helft veel kansen gehad. Het stond al snel op 1-0 door goed samenspel, voorzet en afgemaakt door Ruben P.Jammer dat de tweede goal, Ruben T, door de scheidsrechter werd afgekeurd. (buitenspel). De scheids was soms wel wat langzaam, maar in ieder gaval fair.Chawki eindigde de eerste helft geblesseerd door een nare trap op zijn rechtervoet door een tegenstander.

Tijdens de rust was ergeen peptalk nodig. Men was zelf gebrand genoeg om de tweede helft de creëren kansen meer uit te buiten.Dat gebeurde dan ook. Nog 4 treffers van Ruben T, Ruben P en Jesper. Tevens geholpen door een eigen goal van de tegenstander werd de eindstand 6-0.   Een wedstrijd, goed samengespeeld, naar elkaar gekeken, kansen benut, vooral de "gaten"goed gedicht.Buitenspel is lastig. Overkomt ons toch nog iets te vaak. Alhoewel daar al wel vooruitgang in zit.Het was vandaag een team. Een goed team. Niemand uitgezonderd. Graag doorzetten deze instelling.Zie uit naar de volgende wedstrijd.

Dank voor het rijden en JH dank voor het vlaggen.

Groet,
Ruud

Wedstrijdfoto'sWedstrijdfoto's