jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-09-2012 FC Meppel C3 - Urk C6 uitslag: 1 - 14

Vandaag de eerste thuiswedstrijd in de competitie 2012-2013. Na de teamfoto door officiƫle fotograaf van FC Meppel, begonnen we rustig aan de warming-up.

We starten een beetje bang aan de wedstrijd. De gastspelers uit Urk waren imposant groot. Veel groter dan de jongens in het groen-wit. De eerste helft hadden we maar een paar kansjes, waar we helaas niet uit scoorden. De gasten hadden meer kansen en wisten uit de fouten 4x te scoren. Dit leverde een 0-4 pauzestand op het bord op.

In de pauze werden onze jongens op scherp gezet. We moesten fanatieker voetballen, meer voetballen en sneller reageren. De 4 tegendoelpunten waren niet erg, wij zijn een nieuw team, Urk speelde al zeker 3 jaar samen, die jongens kennen elkaar van haver tot gort. Wij niet en het gaat elke week beter, dus proberen samen te voetballen en fanatieker.

Na de pauze speelden we beter en het zag er soms veelbelovend uit. We kregen enkele kansen en deden lekker mee. Helaas waren er nog steeds te veel persoonlijke fouten. Dit resulteerde in een nog eens 10 tegendoelpunten. Jesper was voor de Meppelers, diegene die de ere treffer maakte. De scheidsrechter stuurde aan het eind eerst Ruben P. met 5 min. aan de kant en vlak voor tijd de keeper van Urk. Helaas leverde dit de laatste paar minuten geen doelpunten op.

De eindstand van 1-14 is iets om snel te vergeten. De fouten snel vergeten, maar niet zonder ervan te leren. Ik verwacht persoonlijk dat we nu de twee kampioenskandidaten hebben gehad.

Nu gaan we de  punten pakken, want we hebben een sterk en groeiend team, dat kun je inmiddels zien op de training. We gaan lekker door, dan komen de punten vanzelf.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's