jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-09-2012 FC Wolvega C2 - FC Meppel C3 uitslag: 15 - 0

De leiders hebben hard gewerkt en we hebben een Coach, Marjolein heel veel succes. Vandaag was Chris de assistent-scheidsrechter ofwel grensrechter. Door enkele afmeldingen en één zieke hadden we uiteindelijk precies 11 spelers. Er was dus helaas geen wissel. De eerste wedstrijd van de competitie was niet de droom start, die we met ons alles hadden gehoopt. Het was een wedstrijd, die we snel moeten vergeten.

De wedstrijd zelf:
Wolvega was duidelijk de sterkste en veel sterker. (er zitten drie eigenlijk C1 spelers is het team, omdat deze spelers zelf NIET in C1 willen. vanwege de druk en omdat ze gewoon lekker willen voetballen. Echter, ze zijn eigenlijk gewoon van een te hoog niveau)

Het wilde de eerste helft niet vlotten. Het liep gewoon niet. Of ze nou te moe waren van de eerste schoolweek, vrijdag uit waren geweest, te laat naar bed of weet ik veel. Het kwam niet op gang. Het sterkere Wolvega maakte daar dankbaar gebruik van.

Na een PepTalk in de kleedkamer tijdens de rust van Marjolein (en mij), het eigen inzicht van de jongens dat ze "alles fout" deden, was er een duidelijk betere tweede helft. Er werd beter naar elkaar gekeken, op elkaar gelet, samengespeeld. Kortom zoals  trainer/coach Jacob zelf meestal zegt "gevoetbald".

Groet,
Ruud

Wedstrijdfoto's