jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

04-05-2013 FC Meppel C3 - FC Wolvega C2 uitslag: 2 - 9

De toppers van C3 mochten vandaag op het kunstgras. Tijdens te warming-up was het al duidelijk, dat sommige niet met de gedachte bij de voetbalwedstrijd waren.

We begonnen erg slecht. Niet geconcentreerd en te laat liep onze linkermiddenvelder na de aftrap met zijn tegenstander mee. De back werd uitgetikt en de bal lag na enkele seconden achter onze keeper in het doel 0-1. Nu was iedereen wakker en bij de les. We gingen zelf voetballen en speelden aardig mee. Ondertussen kwamen de gastspelers in de dug-out. Koen uit D1, Justin en Michiel van C2. Mike van C4 liep al in het veld. Er waren dan ook 4 gastspelers, super dat jullie mee wilden spelen. Maar nu weer terug naar de wedstrijd. We kregen wat kansen en gaven er een paar weg. Het resultaat was 1-4 pauze stand. de 1e goal van FC Meppel was van Jeroen. De thee werd lekker op het veld gedronken, zo konden we lekker in de zon ons opmaken voor de tweede helft.

We begonnen goed aan de 2e helft, na een kleine 3 min. maakte Justin de 2-4. we kregen nog enkele kansen, maar de bal wilde er gewoon niet in. De gasten uit Wolvega wisten nog 5 keer te scoren waardoor de eindstand van 2-9 op het bord stond. Deze stand was wat vertekend, we boden goed weerstand en hadden zelfs nog kans op 4-4. De individuele fouten waren de oorzaak van bijna alle tegendoelpunten. Als team is er toch lekker gevoetbald en gingen we toch met een opgeheven hoofd naar de kleedkamer. Gastspelers bedankt voor jullie inzet.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's