jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-04-2013 FC Meppel C3 - Urk C7 uitslag: 1 - 2

Vandaag in een heerlijk zonnetje weer een leuke wedstrijd voor de boeg. Henk geblesseerd als keeper ging voetballen en Jesper stond tussen de palen. Met 2 gastspelers Justin en Miquel als aanvulling, gingen we lekker van start. Ook de nieuwe jongens Bjorn en Mathijs waren van de partij en doen steeds meer en beter mee.

We gingen op het hoofdveld na het startsignaal goed van start. De jongens, zeg maar heren uit de polder waren iets sterker maar we hielden stand. De verdediging stond lekker te spelen en keeper Jesper, had echt alles. Super. Het middenveld deed ook lekker mee en hielp waar het kon. De eerste aanvalsgolf van Urk was voorbij en gingen wij ook in de aanval en na een half uur spelen zette Justin FC Meppel op voorsprong. En met deze voorsprong gingen we zeer tevreden de pauze in.

Na de pauze waren het de grote jongens uit Urk, die aan bleven dringen en kregen enkele kansen die gelukkig gemist werden. Onze aanvallers begonnen eindelijk wat druk te zetten, maar wisten er niet uit te scoren. Helaas was de koek te vroeg op bij de verdediging en kregen we 10 min de 1-1 om de oren en 2 min voor het einde de 1-2. De alles of niets actie leverde niets meer op.

Jammer maar helaas, na een hele leuke wedstrijd zonder punten onder de douche. Volgende beter.

Groet,
Jacob