jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

06-04-2013 Meppel FC C3 - VWC C1G uitslag: 0 - 8

Eindelijk weer eens wel een wedstrijd.
In deze samenstelling voor het eerst. Voor Mathijs en Bjorn in ieder geval de eerste keer. Tegen VWC C1G. Dit team was eerder in een lagere klasse ingedeeld. Won daar alles met rond de 30-0. Vonden ze niet leuk, maar zitten bij ons eigenlijk nog steeds veel te laag ingedeeld.

We begonnen de wedstrijd traag. Wel veel enthousiasme, maar geen enkel overzicht of samenspel. Er werd niet goed op elkaar gelet, speelden slordig af (als er al afgegeven werd). Waren dus veel te veel met zichzelf bezig. De tegenstander maakte daar gretig gebruik van. Zodra ze over de middellijn kwamen, liep men eigenlijk gewoon door onze verdediging naar het doel. Voor Henk geen houden aan. Wessel en Maarten kwamen ons halverwege de eerste helft helpen/bijstaan. (Dank hiervoor jongens). Het werd een rommelige eerste helft met een strenge scheidsrechter en veel stilleggingen vanwege lichte blessures, waaronder bloedneus/tand door de lip bij Tim en zeer pijnlijke enkel bij Chawki.

Na de rust was duidelijk te zien wat onze jongens vonden wat er beter moest. Er werd nu "gespeeld"., beter op elkaar gelet. We hadden zelf een paar goede kansen op een doelpunt. Met 14 spelers meer dan normaal gewisseld. Voor Mathijs en Bjorn is een gehele wedstrijd nog te veel (maar dat gaat komen). Het mocht helaas niet baten. Winnen was tegen VWC niet mogelijk, maar we hebben de schade zeker beperkt gehouden. Zij konden er niet meer van maken dan 8-0.

Volgende week nieuwe tegenstander, nieuwe kansen.
Groet,
Ruud