jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

02-03-2013 FC Meppel C3 - MSC C3 uitslag: 3 - 4

Vandaag de eerste wedstrijd na de winsterstop en voor de meesten ook de laatste in C3. Na vandaag worden een groot aantal talenten geplaatst in B2, C1 en C2. Er blijven 3 spelers in het huidige C3.

We begonnen lekker aan de wedstrijd en ging het spel op en neer. De gasten kwamen verdient op een 0-1. omdat we niet gingen voetballen, te veel verkeerde passes. De jongens van MSC zetten ook goed druk, maar we hielden stand. Henk keepte goed en de verdediging hield het voor de pauze dicht. De enkele kans die we kregen gingen er helaas niet in. We dan ook met een 0-1 de rust in.

Na de pauze ging Jesper, Jasper en Tim samen het middenveld bezetten, dit was een goede zet want uit een mooi en snelle aanval wist Ruben P. te scoren en stond het weer gelijk. Na een kwartier spelen lied Henk de bal door zijn handen glippen en keken we weer tegen een achterstand aan.Vijf min. later was de volgende aanval van de Gasheren weer succesvol en wist Ruben P. weer te scoren. De 2-2 stop op het bord. Na een half uur spelen was Jurre te laat en kon de spits vrij in tikken. 2-3 en enkele minuten later was het zelf 2-4. De laatste 10 min. werd er weer door Ruben P. gescoord, weer uit een mooie aanval. Daarna werd alles op alles gezet om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Helaas lukte dit niet meer en gingen met een 3-4 onder de douche.

Jongens heel veel succes bij jullie nieuwe team.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's