jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

10-11-2012 FC Meppel C3 - Olde Veste'54 C4 uitslag: 1 - 3

Vandaag thuis tegen de zaterdag vereniging uit Steenwijk.

We waren compleet. Jan-Jaap was weer hersteld en was weer toegevoegd aan de selectie. Trainer Jacob was er de eerste helft bij om te coachen. Daarna ging hij naar het veld verderop, waar zijn zoon het doel van de C2 aan het verdedigen was.

Na de aftrap, begonnen de talenten te voetballen. Het zag er verzorgt en goed uit. Het was genieten van het samenspel, de buitenspel val en de opbouw. In de beginfase waren we heer en meester op het veld. In het  tweede gedeelte van de eerste helft lieten we de gasten in de wedstrijd komen. Geheel onverwacht en tegen de verwachting in scoorde de tegenstander en stonden we met 0-1 achter. We bleven achterin goed spelen en de training wierp zijn vruchten af. Voorin misten we nog wat scherpte, waardoor we geen echte grote kansen kregen. De tegenstander had meer geluk. Henk keepte goed met Mathijs en Lewis centraal achterin,maar ondanks dat konden we de 0-2 niet voorkomen. Op het middenveld werden er af en toe verkeerde keuzes gemaakt, die gelukkig alleen maar gevaarlijke situaties opleverden. Met deze stand gingen we de pauze in.

De tweede helft zag ik een aanvallende C3 met Jesper als aanjager in de spits. Helaas heb ik niet alles kunnen volgen, maar zag een scorende Jesper, die daarna nog een grote kans kreeg. Chawki gaf op links en met links de bal perfect voor. (Daar is op getraind, schieten met links) Helaas kreeg Jesper niet zijn voet goed achter de bal om zijn tweede te maken. Aan het eind stond het 1-3, helaas verloren, maar we zijn op de goede weg.

Jesper zal deze wedstrijd voorlopig niet vergeten. Hij heeft een aantal strepen van een paar noppen in zijn bovenbeen staan. In zijn scheenbeen stonden ook een paar noppen rechtop in zijn been. Dat was flink hard aangekomen dus dwars door zijn scheenbeschermer heen.

Jongens tot maandag,
Jacob

Wedstrijdfoto's