jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

4-11-2006 MSC F1 - SC Rouveen F1 uitslag: 2 - 1

Vandaag weer een topper, de koploper kwam op bezoek en waren bij winst kampioen. Onze helden wilden daar uiteraard een stokje voor steken.

We gingen goed van start en het werd dan ook een leuke en spannende wedstrijd. Het ging steeds gelijk op maar, het was Jeftha die voor MSC de 1 -0 aan tekende. Dit was een verdiende goal na al het harde werken, want er werd voor elke meter gevochten. Natuurlijk wilde Rouveen in Meppel kampioen worden, maar door het goede verdedigen werd Justin de eerste helft niet gepasseerd. En aan de andere kant was het net zo. Het gevolg was dan ook dat er met een voorsprong de pauze in gingen.

Na de pauze waren de heren uit Rouveen van plan om niet te verliezen en werd er druk gezet op de verdediging van MSC. Het gevolg was een doelpunt tegen, het was weer gelijk. (1-1) Het bleef spannend en er kwamen enkele kansjes, maar deze werden niet goed uitgespeeld, dit aan beide kanten. Maar gelukkig werd er toch nog weer gescoord en dit keer door Daan. Er stond nu 2 - 1 op het bord. Aan de ene kant van het veld een gejuich en aan de andere kant was het erg stil. Daar ging het verwachte feest niet door. Maar in Meppel was iedereen in zijn nopjes, want de scheidsrechter floot af en de punten waren binnen. Gewonnen van de nummer 1 een hele mooie prestatie. gefeliciteerd!!

Volgende week voor de beker, hopelijk zorgen de kleine helden dan weer voor een stunt.

Groetjes,
Jacob