jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

14-10-2006 WIJC F1 - MSC F1 uitslag: 4 - 1

Vandaag stond de wedstrijd tegen WIJC F1 op het programma, een tegenstander waar we met de beker ruim van hadden gewonnen. Gezien de uitslag liep het vandaag anders.

Tijdens de warming-up waren de zwartwitjes nog niet echt met de wedstrijd bezig en dat was in de wedstrijd weer te zien. De gastheertjes waren vanaf het begin af aan veel feller. Met als gevolg dat MSC talentjes niet in hun spel konden komen en al na vijf minuutjes op een 1-0 achterstand stonden. Peter kreeg als vervanger van Marco de koppies niet bij de wedstrijd. Hij kon roepen wat hij wilde maar het bekende goede spel bleef uit. Maar de MSC aanhang kreeg weer hoop toen Daan vijf min. voor de pauze de gelijkmaker aan tekende. Met deze stand gingen we de pauze in.

In deze pauze gaf Justin aan dat hij, zoals afgesproken zou gaan voetballen. Gezien de stand, wilde Peter zijn eerste keeper laten staan. Dit uiteraard om achterin de deur dicht te houden.

Zo begonnen ze aan de tweede helft, Justin nog in het doel en deze zag tot zijn schrik dat er verkeert werd uitverdedigd. Met als gevolg twee harde schoten die niet werden gekeerd en zo stond er 3-1 op het bord. Oei oei dat waren we niet meer gewend. Justin ging nu voetballen en Jaimy ging onder de lat staan. Het spel werd iets beter, maar dit leverde geen doelpunten op. Halverwege de tweede helft liep de schade nog verder op en kwam er 4 -1 op het bord. Toen Marco langs de lijn verscheen kon hij het niet geloven een baaldag voor bijna alle spelers, maar het kon nog wel. De kansen kwamen, maar er werd niet meer gescoord. Zo werd er na lange tijd verloren, iets wat erbij hoort, maar niemand had dat vandaag verwacht.

Kom op jongens, volgende week beter.

Groetjes,
Jacob