jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

12-05-2007 MSC F1 - Vitesse'63 F1 uitslag: 2 - 0

De laatste wedstrijd van dit seizoen stond op het programma. Het kampioenschap hadden we als onmogelijk gehouden. Dus alleen lekker voetballen stond op het programma. We begonnen een uur eerder met de wedstrijd. Dit vanwege een vol programma en weinig velden op sportpark Ezinge.

De scheidsrechter Ruud floot en de wedstrijd begon. Het veld was nat want het had geregend maar gelukkig was het nu droog. De gasten uit Koekange hadden er zin in, maar MSC gaf zich niet gewonnen. Het spel ging op en neer, waarbij de kansjes voor Koekange waren, maar de verdediging was sterk en maakte samen met de keeper geen fouten. We konden vrij vlot te juichen want Max passeerde de goedkeepende keeper en zette de 1-0 op het bord. Het spel was beter geworden, maar was niet zoals we gewent waren. Rens wist met een hele snelle solo, zoals we van hem kennen, de spelers van Vitesse uit te spelen en vervolgens de 2-0 op het bord te zette. Ze deden allemaal hun best en wisten met hard werken met 2-0 de pauze te halen.

Na de pauze was het erg spannend en liet Justin zien waarom hij in het doel stond. Hij hield een paar ballen uit het doel, die de toeschouwers al hadden geteld. Het spel ging op en neer, waarbij beide keepers telkens de bal uit het doel wisten te houden. De kansen waren er wel, maar er werd niet meer gescoord. Het was dus tijd voor de penalty's. Na de strafschoppen kwam het besef, dat als de koploper één van de laatste 2 wedstrijden verliest, ze toch kampioen zijn. Spannend dus.

Groetjes,
Jacob

De koploper Rouveen had zaterdag geen fout gemaakt en heeft gewonnen. Alles hangt nu af van de laatste wedstrijd Rouveen tegen de nummer 3, VVAK.