jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-03-2007 MSC F1 - Noordscheschut F1 uitslag: 2 - 0

Vandaag speelden we thuis tegen de heren uit Noordseschut. We speelden weer op het hoofdveld met een heuse officiële scheidsrechter namelijk Henk B. Na de warming-up werd er vel begonnen aan beide kanten. We zagen een spannende wedstrijd waarbij er bij MSC maar weinig kansen en kansjes werden weggegeven. De eerste helft hoefde keeper Justin maar één enkele keer echt zijn kunsten te laten zien. Een vrije trap vlak voor het doel kon nog maar net worden gekeerd. De andere ballen werden door Jeftha en Remco koel verwerkt tot een ingooi of een nieuwe aanval werd ingezet. Het was een plezier om naar te kijken. Door regelmatig goed samen te spelen werden er genoeg kansen gecreëerd. De eerste helft wist alleen Daan twee keer de keeper te passeren en zo een 2-0 voorsprong op het bord te krijgen.

De tweede helft gingen de gasten op de zelfde manier verder. De talentjes bleven samenspelen en kregen enkele kansen. Helaas werden deze niet benut, maar gelukkig hadden de gasten hun vizier niet scherp, want de kansen die ze hadden werden net naast het doel en de in de weg liggende keeper geschoten. Iedereen speelde voor wat hij waard was, want er werd genoeg geduwd en getrokken. De zwart-witten kwamen regelmatig als winnaar uit. Henk floot af en de verdiende punten waren weer binnen.

Bij de penalty's werd er hard geschoten, waarmee beide keepers erg veel moeite hadden. Na het handje schudden ging iedereen naar de kleedkamer waar de leider op tijd de ranja had opgehaald.

Super,
Jacob