jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-03-2007 MSC F1 - SC Rouveen F1 uitslag: 1 - 0

Vandaag de eerste competitiewedstrijd thuis. Dus altijd spannend! Dit was dan ook van de ouders af te lezen, maar de kleine helden lieten niets merken en hadden er vooral zin in.

De wedstrijd begon en de beide teams hadden er zin in. De bal ging over en weer en er werden kleine kansjes gecreƫerd. Het was een leuke evenwichtige wedstrijd waarbij MSC vel strijd leverde maar de heren uit Rouveen speelden meer over. Rens die zijn solo's regelmatig uitvoerde, wist als enigste uit een voorzet in de eerste helft de keeper te passeren en zo de stand op 1-0 te brengen. Vlak voor de pauze zetten de gasten aan en probeerden de gelijkmaker te maken. De verdediging had veel last van de harde wind, maar hield stand en zo gingen we met de voorsprong de pauze in.

Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld en bleef het uitermate spannend. De beide keepers moesten handelend optreden en hielden de tweede helft alles tegen. Vlak voor tijd werd de spanning voelbaar, want Rouveen wilde uiteraard een punt mee nemen naar huis. MSC wilde uiteraard de drie punten thuis houden. Beide trainers en supporters riepen en sommige zelfs schreeuwden de aanmoedigingen. Voor trainer Marco kon het laatste fluitsignaal niet vroeg genoeg komen. Er was in de tweede helft weinig oponthoud geweest en Marco werd dan ook op zijn wenken bedient. De scheidsrechter floot af en iedereen maakte zich op voor de penalty's, een leuke afsluiting van een spannende wedstrijd. Jongens gefeliciteerd met deze mooie overwinning.

Groetjes,
Jacob