jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

10-03-2007 VVAK F1 - MSC F1 uitslag: 0 - 2

Vandaag stond de eerste wedstrijd op het veld na de winterstop in de nieuwe voorjaarscompetitie in Kerkenveld op het programma. We waren bijna compleet, alleen Roy stond met zijn vader in Sint-Jansklooster. Hier kwam Harrie erachter dat door een communicatie fout Roy helaas te laat zou arriveren in Kerkenveld. Roy werd via de mobiele telefoon op de hoogte gehouden van de stand.

De zon kwam er lekker door toen er werd afgetrapt. De meegereisde supporters konden  zien hoe de talenten uit de winterslaap zijn gekomen. Achterin stond het als een huis. Jeftha, Remco en Rens hielden bijna alle ballen bij de goed keepende Justin weg. Het middenveld bestond uit Daan, Thomas en Max renden en speelden er lekker op los en hadden het middenveld in handen. De voorhoede bestond uit Björn en Jaimy en speelde de tegenstander zoek. De wedstrijd ging in het begin op en neer waarbij de zwart-witten geen echte kansen weggaven. De keeper van VVAK had het erg druk en wist tot de 15 min. alle ballen te keren, want Thomas scoorde uit een hoekschop van Jaimy de 0-1.

Na de pauze hield Justin het doel schoon met een geweldige redding. Na vijf min. werd het al beslist, want Max gaf een mooie pass op Björn, die hem netjes afrondde en zo stond het 0-2. Even later maakte Max ook een doelpunt maar Max had de bal met de hand aangeraakt. De kansen waren er wel, maar de doeltjes waren kleiner dan normaal. De bal wilde er niet in. De verdediging deed ook goed mee, want de keeper hoefde maar een enkele keer de bal tegen te houden. De scheidsrechter floot voor het einde en de eerste drie punten zijn binnen. Grote klasse jongens.

Groetjes,
Nick