jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

14-10-2006 MSC F2 - SC Genemuiden F3 uitslag: 9 - 0

Vandaag tegen de nummer 4 SC Genemuiden. Genemuiden is altijd een lastige tegenstander. Vandaag moesten we zonder Maaike aantreden, dus Jasper was onze linksbuiten.

We begonnen ijzersterk en na 2 minuten was het al 2-0. Wouter die na een mooie aanval de 1-0 maakte, en broer Stijn die na een mooie solo de 2-0 erin schoot. Toen dachten we, dat is een makkie, maar het liep anders, iedereen wilde naar voren rennen, er werd niet meer overgespeeld. Net voor rust maakte Guido na goed doorgaan de 3-0. RUST.

Na een korte bespreking, begonnen we aan de 2e helft. Iedereen weer op zijn plek. Rogier ( keeper) ruilde met Jasper. Rogier de linksbuiten, Wouter in de spits, Guido de rechtsbuiten, Stijn en Wiradj op het middenveld en onze tijgers Wisse en Rick achter het middenveld. Toen begonnen we lekker te voetballen. Rogier kreeg de bal voor zijn linkerbeen, wilde door het net schieten, maar rolde heel langzaam in de hoek. 4-0. Na een mooie combinatie kreeg Wiradj de bal voor zijn rechter, dus dat was de 5-0. Toen was de beurt aan Stijn, op de training lukte het even wat minder, maar tegen Genemuiden ging het prima. 6-0 ( droge knal), 7-0 ( een mooie lob), 8-0 ( mooie knal) en de 9-0. ( stiekem puntertje) Daar bleef het bij, weer een mooie overwinning ( 6e op rij ).

Volgende week vrij, kunnen we met een 1e plaats lekker op vakantie gaan. 28e mogen weer tegen SVBS.E ( trainer F2 )