jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

05-05-2007 VV Diever Wapse F1 – MSC F2 uitslag: 0 - 4

5 mei om 9 uur het veld op tegen Diever. Nog 3 wedstrijden te gaan, we moeten nog 2 keer winnen om de titel binnen te halen. De supporters van Diever hadden er geen vertrouwen in en bleven massaal thuis, qua supporters won MSC overtuigend met 10-2.

Gevoetbald werd er ook, al hebben we wel eens betere wedstrijden gespeeld, maar vooruit, dat mag ook eens een keer. We mochten een corner nemen na zo’n 3 minuten, Stijn neemt de corners vanaf links, en Maaike vanaf rechts, gelukkig hebben we hierop getraind en iedereen stond goed in positie. Stijn nam de corner en Wiradj stond netjes te wachten bij de eerste paal en tikte hem keurig binnen. 0-1. Jasper, de uitblinker vandaag, ging er vandoor aan de linkerkant en zag Stijn vrij staan, tikte hem naar Stijn, die zag de keeper te ver voor zijn doel staan en krulde hem over de keeper het doel in 0-2. Net voor rust ging Guido er vandoor samen met Wiradj, met een mooie ½ combinatie tikte Wiradj hem door naar Stijn, die tikte de 0-3 binnen. Rust.

Het is nu tijd om alles even door elkaar te gooien. Guido in het doel, Jasper en Wouter achterin, Rick in de spits, Rogier de linksbuiten, Maaike de rechtsbuiten. Stijn en Wiradj op het middenveld. Helaas voor Rogier en Rick mocht het niet lukken, de kansen waren er, maar de bal mocht er niet in. Ook niet dankzij goed keeperswerk van de doelman van VV Diever ( de E1 keeper ). Toch mochten we nog een corner nemen, vanaf links, dus Stijn ( Jan Huntelaar) erachter, strakke corner, wie zou het beslissende tikje geven, het was de verdediger van Diever die scoorde. 0-4. Dit is de eindstand.

Onze enige concurrent Havelte verloor met 3-2 van FC Meppel zodat we nu 6 punten voorstaan met nog 2 wedstrijden te gaan. Volgende week de kampioenswedstrijd tegen OldForward F1, 12 mei om 11:15. Dranghekken zijn aanwezig, maar wees er vroeg bij, want het kan erg druk worden.

Groetjes,
Eddy