jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

31-03-2007 Oldforward/Wapserveen - MSC F2 uitslag: 1 - 3

31 maart mochten we aantreden tegen Old Forward/Wapserveen, deze gastheren staan 2e 1 punt achter ons. We speelden op een echt pupillenveld, we speelden tegen alleen maar Stijntjes. Stijntjes staat voor allemaal grote jongens.

Old Forward had er zin en binnen 2 minuten bracht de stand op 1-0. Rogier dook in de goede hoek, maar kreeg hem niet meer uit het doel. MSC werd wakker en ging steeds beter voetballen, we moesten er echt voor knokken. Iedereen bleef prima op zijn positie spelen, Rick en Wisse hielden achterin alles tegen en speelden steeds netjes via de zijkanten naar de voorhoedespelers. Nadat Rick goed doorging aan de linkerkant, speelde prima over naar Maaike, die tikte de bal naar Stijn, Stijn bleef goed kijken en tikte de bal in de verre hoek.1-1. De ouders van F2 moesten ook even wennen aan tegenstand en waren behoorlijk fanatiek (op een leuke manier). Wiradj, die net voor de verdediging speelde en heel veel opknapte vandaag, schoot een vrije trap hard voor het doel. Onze rechterspits Guido zag de bal aankomen, zag dat de keeper dook, maar schoot de bal hoog en droog in het netje. 1-2. Mooie stand om de rust in te gaan.

Drinken stond in de kleedkamer te wachten en werden daar ook verwacht. We hoorden de trainer van onze tegenstander behoorlijk schreeuwen in de kleedkamer. Rick stond nog te luisteren, dus we wisten wat ons te doen stond. (nog bedankt Rick) Aanvoerder Maaike nam haar spelers mee naar buiten en we namen onze posities in. Wouter op het middenveld naast Wiradj.

In de 2e helft waren we de betere ploeg, Jammer dat we wat teveel kansen nodig hadden, anders was de uitslag veel hoger uitgevallen. Na een prima actie van Wouter kon Stijn aanleggen voor zijn 2e doelpunt vandaag, de bal ging via de staander weer terug het veld in, dus de scheidsrechter stond eerste vreemd te kijken dat de ca 10( herrie voor 100) supporters van MSC stonden te juichen. Natuurlijk telde hij. ( 1-3 ). We kregen nog wat kansen maar het lukte niet meer om te scoren. Dit was een echte wedstrijd met goed voetbal van de F2. Klasse.
Toch even dit, onze Rogier, de keeper schoot zover uit dat de bal bij de keeper van de tegenstander terecht kwam. Volgende week wacht Staphorst thuis om 11:15.@

(voor de niet computerkenners @ = ed)