jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-03-2007 MSC F2 - Diever Wapse F1 uitslag: 8 - 1

Vandaag moesten we het opnemen tegen de nummer 2 van de lijst Diever/Wapse. Alleen Jasper was er niet, hij is geblesseerd, maar was er wel bij om zijn team te steunen.

Wij begonnen vandaag een beetje tam, of hadden we het gevoel dat Diever te pakken is. Het was vandaag de dag van de broertjes van de Belt. Wouter speelde zich mooi vrij en schoot de 1-0 in. Er werd vandaag wel goed samengespeeld, te goed zelfs. Als men kon schieten, speelde men nog over. Dat is natuurlijk prima. Stijn werd mooi aangespeeld door Maaike en punterde de 2-0 binnen. De 3-0 was echt een hele mooi, Rick veroverde achterin de bal, speelde Wisse aan, Wisse stuurde Guido langs de rechterkant, even een man voorbij en een prima voorzet die Stijn fraai afrondde. 3-0. Rogier, de keeper, was kansloos bij een mooi schot van Diever, dus met 3-1 de rust in. Rogier heeft getraind in uittrappen en haalde bijna zelfs de middenlijn. De prima leidende scheidsrechter Dhr R. Santram floot voor de rust.

Even bijkomen, wat drinken en er wat feller tegenaan in de 2e helft. Dat lukte, de ene aanval na de andere volgde, Rogier had op 1 mooie redding na niet veel meer te doen, maar had wel veel publiek achter hem staan. Wiradj slalomde door de verdediging heen, tikte hem door naar Stijn, die zijn 3e doelpunt intikte.4-1. Wouter was weer aan de beurt, de speler in vorm, maakte er netjes 5-1 van. Maaike knalde de, met haar rode schoenen, 6-1 tegen het net. Wouter ging achterin spelen, Rick (rots in de branding) en Wisse(flying dutchman) gingen de voorhoede versterken om ook een doelpunt mee te pikken, maar dat mocht niet lukken. Wisse kopte een corner bijna in, Rick schoot mooi op doel, maar de 4 verdedigers voor het doel hielden hem tegen. Guido dribbelde er rustig op los aan de rechterkant en gaf een mooie voorzet op Stijn die hem mooi inschoot, mooi doelpunt jongens.7-1. De laatste van vandaag was een mooi. Na een corner van Stijn bleef de bal net voor de lijn liggen, Wiradj zag dat, lag al op de grond en tikte hem zachtjes over de doellijn.8-1.

Mooie overwinning. Nog even de penalty’s nemen, Jasper nam er stiekem ook een, mooie knal.
Volgende week uit tegen Old Forward F1.

Groetjes,
Eddy