jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

10-03-2007 MSC F2 – FC Meppel F3 uitslag: 9 - 0

Vandaag is het zover, F2 wordt in het nieuw gestoken door Para Medisch Centrum te Meppel. Rob Hoogeveen, eigenaar van PMC reikt vandaag de nieuwe shirts uit. Mochten er vandaag blessures komen dan is er echte sportarts aanwezig op het veld. Wel een veilig gevoel .Ze zijn echt mooi en ze passen allemaal. We hebben veel mooie foto’s gemaakt, binnenkort te zien op de site.

Dan is het zover, 11:30, aanvang wedstrijd. We moeten tegen FC Meppel, zij zijn ook ongeslagen najaarskampioen geworden. Nog nooit verloren. De jongens zagen ze aankomen en zagen het niet zitten, jeetje wat zijn die jongens groot, dat wordt moeilijk vandaag. Maar we begonnen gretig, iedereen had er echt zin in. MSC bleef mooi in zijn positie lopen en daardoor ging het voetbal prima. Na ongeveer 5 minuten ging Wouter ( de aanvoerder vandaag ) langs 3 verdedigers en ronde prima af 1-0. Niet lang daarna gaf Wouter een prima voorzet vanaf rechts en daar stond Maaike op haar nieuwe rode schoenen en tikte de 2-0 binnen. Terwijl Rogier, Wisse, Jasper en Rick achter alles dicht hielden, kon Stijn en Wiradj lekker aanvallen. Wiradj, werd getackeld en ging achter de bal staan voor een vrije trap. Dacht even aan zijn afgelopen donderdag geboren zusje en knalde de vrije trap hoog in het doel. Wat een goal! Kort daarna schoot Wiradj vanaf rechts en die ging via-via in het net. 4-0.

Rust. Jasper ging het doel in en Rogier ging de spits in. Maaike op links, Guido en Wiradj op het middenveld en Wisse en Rick achterin. 2e helft kon beginnen.

Het werd genieten voor de toeschouwers, de ene na de andere aanval ging richting het doel van FC Meppel. Guido en Wiradj waren helemaal los, mooie bewegingen en zelfs Guido zijn hakjes kwamen aan. Maar Maaike knalde vanaf links op het doel en voordat de keeper wilde reageren lag de bal in het doel 5-0.  Guido teste nog even de kruising, maar het materiaal van Tinus was prima in orde. De doel bleef staan. Na weer een mooie dribbel van Wiradj, die zich prima vrijspeelde ging de keeper de bal weer uit het net halen. 6-0. Toen was de beurt aan Guido, zag 4 grote jongens van FC Meppel staan, maar met een paar mooie schijnbewegingen ging hij alle 4 voorbij en tikte de 7-0 binnen. Wiradj was weer aan de beurt en knalde de 8-0 binnen. Toen was de beurt aan onze 1e keeper Rogier, de bal kwam van Wisse helemaal van achteruit hoog aan. Hij nam vanuit de lucht aan, draaide om en schoot prachtig de bal hard in het net 9-0. De toeschouwers op de banken, echt een prachtig doelpunt.

Goed gespeeld F2, komt zeker door de nieuwe shirts van PMC.

Eddy