jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-09-2012 SJO JVZ C3 - FC Meppel C3 uitslag: 3 - 2

Vandaag de tweede wedstrijd van FC Meppel C3 2012-2013. Er zijn inmiddels genoeg spelers terug van vakantie, voor de zekerheid was er 1 gastspeler uitgenodigd. Dit was Justin, keeper van C2, die ook een lekker potje kan voetballen. Trainer Jacob was deze keer mee en zag een hele leuke wedstrijd.

De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld in een heerlijk zomerzonnetje. Al met al heerlijk voetbal weer. De eerste helft begon sterk en we waren de baas op het veld. We speelden fanatiek en waren de betere partij. Wat op het scorebord tot uitdrukking kwam in de eerste 10 min. door een doelpunt van Ruben P. Na een kwartier spelen kregen we verdient een strafschop en deze werd door Jurre keurig benut. Het was verdient 0-2. Vlak voor de pauze werden de gastheren steeds beter en werd er de 1-2 gescoord. Dit was tevens de ruststand.

Na de ranja begonnen we snel aan de tweede helft, de scheidsrechter had een beetje haast. De jongens van JVZ werden steeds sterker en wij kregen het achterin steeds moeilijker, maar we hielden lang stand. Toch wisten de spitsen van JVZ 2x te scoren en kregen de spitsen van FC Meppel de kansen niet in het doel. Het spel golfde op en neer, een echte conditie strijd. Er was voldoende vechtlust van beide kanten, maar de stand van 3-2 werd helaas niet veranderd. Een 3-3 was zeer verdient geweest.

Top gespeeld jongens, echte klasse!!
Justin bedankt voor je hulp.

Groet en tot maandag,
Jacob

Wedstrijdfoto's