jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

05-09-2012 FC Meppel C3 - HZVV C4 uitslag: 3 - 2

Op deze doordeweekse dag stond de laatste bekerwedstrijd gepland. Met 14 spelers was de selectie op Lewis na bijna compleet. De trainer was aanwezig om een indruk te krijgen van de heren.

De scheidsrechter gaf rond 19:00 het startsein van de wedstrijd. In het begin hadden we het een beetje moeilijk en kregen de gasten enkele kleine kansjes. Gelukkig hield onze keeper Henk de ballen netjes tegen. De verdedigers Mathijs, Luuk, Jeroen, Jasper en later Jurre werden steeds beter en maakten het de spitsen van HZVV bijna onmogelijk om een schot op doel te geven. Het middenveld met Rubben P, Daniel, Chawki en later ook Jesper werkten super hard en waren de grotere tegenstanders de baas. Voor in waren Tom, Jurre, Jesper, Rubben T en Jan-Jaap een echte plaag voor de verdedigers. We kwamen na een kwartier iet wat onverdiend op een 1-0 voorsprong door een goede assist van Jesper, die door Daniel goed werd afgerond. Na 22 min. spelen kregen we erg ongelukkig een doelpunt tegen, en was het weer gelijk. (1-1) Maar dat duurde maar 3 min. Uit de rebound wist Jan-Jaap netjes te scoren. De vlag bleef omlaag, dus met een inmiddels verdiende voorsprong van 2-1 de rust in.

Na de thee gingen we verder met aanvallen en we waren de hele tweede helft beter. We kregen meer dan genoeg kansen, maar het duurde nog tot de 12 min. voordat Rubben T. de zeer verdiende 3-1 maakte. Lang genieten was het niet want 2 min. later lag de bal bij ons in het net. 3-2. We lieten de kop niet hangen en creëerden met goed samenspel en leuk voetbal nog genoeg kansen. Helaas ging er geen één meer in. En meestal maakt de tegenstander dan die goal wel. Vandaag niet, achterin bleven ze goed meedoen en bleven scherp. Het middenveld bleef hard werken en had zichtbaar meer kracht over dan de gasten van vandaag. De aanvallers kregen les in buitenspel. Na de eerste keren te zijn afgefloten, ging het daarna beter en kwamen hier levensgrote kansen uit voort. In de laatste seconde blesseerde Jesper zich bijna met een schot op doel. Gelukkig viel dit mee.

Jacob hield Luuk en Tom wat meer aan de kant, ze hebben last van een lichte blessure. Met wat meer rust zijn de 2 toppers hopelijk zaterdag er gewoon voor 100% erbij, dan begint de competitie.

Jongens goed gespeeld. We hebben een leuke pot gezien en de punten blijven in Meppel.

Succes zaterdag,
Jacob

Wedstrijdfoto's