jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

02-09-2006 MSC F2 – Staphorst F2 uitslag: 6 - 2

Vandaag bijna een complete F2, alleen Rogier en Rick zijn nog met vakantie. Remco en Jaimy waren de oproepkrachten voor vandaag.

Toen scheidsrechter Wim floot voor het begin van de wedstrijd, begonnen we gretig aan de wedstrijd. Het helpt wel als we in onze eigen kleding spelen, dat zag je wel. Het was wachten op het eerste doelpunt en die kwam snel, mooi samenspel en netjes afgerond door Wiradj. We gingen door met goed samenspel en Remco zorgde voor de 2-0. Goed gekeken en mooi puntertje in de hoek. Maar Staphorst liet het hier niet bij zitten en bij een uitval maakte ze 2-1, MSC zat te slapen achterin. Onhoudbaar voor Jaimy. De aanval maar weer zoeken en het was Guido die de 3-1 op het scorebord zette. Ruststand 3-1, even wat drinken en klaar voor de 2e helft.

De eerste beste aanval ging Stijn ervan door tikte door naar Jaimy en die knalde hem in de bovenhoek. Nu was Stijn zelf aan de beurt en zorgde niet veel later voor de 5-1 met een doffe dreun. Maaike en Wisse gaven niets weg achter, dus dat was lekker voetballen. Na een mooie aanval was het dit keer Wouter die de 6-1 erin knalde. Gaat lekker jongens, leuk samenspel.

Staphorst maakte er nog even 6-2 van, maar de 6-3 ging Remco wat te ver, nadat Staphorst Remco voorbij was en hem alleen nog in het lege doel wilde tikken, was onze keeper mooi op tijd terug en dook als een tijger op de bal. Super !!  Scheidsrechter floot af en onze overwinning was een feit.

Maaike, Wisse, Jasper, Wiradj, Guido, Wouter, Stijn en duo Remco en Jaimy bedankt voor de leuke wedstrijd en inzet.

Groetjes,
Eddy

Wedstrijdfoto's