jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

13-05-2007 MSC 5 - Old Forward 3 uitslag: 1 - 0

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. Het weer was onverwacht zonnig en lekker warm. De gasten uit Wilhelminaoord waren sportief genoeg om er een leuke wedstrijd van te maken. Beide teams hadden er dan ook zin in. MSC wilde de ingeslagen weg van de afgelopen weken verder bewandelen.

Met elf fitte spelers, een fitte wissel en een echte grensrechter werd er dan ook begonnen aan de wedstrijd. Dit keer stond Manuel in de spits met op rechts Arno, die zijn laatste wedstrijd als speler ook voetballend wilde beƫindigen. We speelden lekker en Jacob kreeg regelmatig ruimte aan de linkerkant en wist met grote regelmaat de bal voor te geven, helaas was ook met regelmaat de pass net niet goed genoeg. Dit mocht de pret niet drukken. De doelman van Old Forward hield zijn team met grote regelmat in de race. Al waren sommige schoten uit de tweede lijn levensgevaarlijk voor de overvliegende vogels en kon de keeper de bal weer uit de bosjes vissen. Gelukkig belemmerde de laatste man van de gasten het uitzicht van de keeper op een schotje van Rodney. De bal rolde langzaam in de verre hoek, waarna via de paal de bal over de doellijn rolde. De verdiende 1-0 stond op het bord. Het was een lekkere pot voetbal om te zien. Het spel vloog op en neer, wat een aanslag op de conditie was. Het was tijd voor de thee.

Na de thee gingen we vrolijk verder, het overtuigende was er een beetje af. Dit was dan ook erg logisch. Het snelle op en neer gaande spel en de warmte eisten haar tol. Er werden veel minder kansen gecreƫerd en weggegeven. Iedereen werkte hard en had weer veel voor elkaar over. De trend van de afgelopen weken werd dus duidelijk voortgezet. Zo'n 20 min. voor tijd kwam Jurian in het veld en kon Jacob naar de kant. Plotseling kwamen er toch nog een paar gevaarlijk aanvallen over links en moest de verdediging alle zeilen bijzetten. Ze hielden ze nul. Speler/coach Louis wilde de laatste wedstrijd winnend afsluiten en wisselde de vermoeide Rodney voor Jacob. Jacob wist op het laatste moment nog een voorzet op maat te versturen naar Manuel. Manuel kwam oog in oog met de keeper, zijn familie en alle andere supporters stonden al op de banken. Daar kwam de verlossende 2e treffer......helaas wist de keeper nog met de vingertoppen de bal voor zijn voeten weg te tikken, toen hij de passeer beweging maakte. Zo bleef het 1-0. De scheidsrechter floot voor de laatste keer en werd de laatste periode met winst afgesloten.

Een prima resultaat met de laatste 3 wedstrijden 7 punten en een goede sfeer, wat wil je nog meer. Eindelijk wat meer publiek, jammer dat deze op een na,na de wedstrijd direct weggingen. Gelukkig bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Iedereen een fijne zomerstop gewenst en tot na de zomer,
Jacob