jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-04-2007 MSC 5 - Olyphia 4 uitslag: 2 - 9

Ik weet niet hoe ik deze blamage moet vertalen in een verslag, maar ik zal het proberen. Het begon op de tot nu warmste dag van April met een krappe 11 spelers.

We begonnen op de voor ons inmiddels bekende zandbak wat een mooie grasmat had moeten zijn. We hadden weinig te vertellen en konden helaas geen vuist maken tegen de heren van Olyphia. Ballen kwamen niet goed aan en er werd te weinig gecommuniceerd. We konden van geluk spreken dat het in de pauze nog maar 0-2 stond. Onderweg zijn we Manuel door een blessure, na een overtreding uit de verdediging, kwijt geraakt. Dit werd opgevangen door wat verschuivingen.

Na de pauze  vlogen de doelpunten erin en stond er een 0-9 op het bord. Nu begon de blamage. Twee "teamgenoten" liepen gefrustreerd van het veld en we moesten met acht spelers de hele gifbeker zo sportief mogelijk verder leegdrinken. Arthur ging nu keepen en hield verder alles tegen. Om de eer een beetje te redden werd er door Michel nog twee keer gescoord, waarvan een uit een mooie voorzet van Youri. Vervolgens kon de eindstand van 2-9  de boeken in. Dit alles moeten we maar snel proberen te vergeten maar moet mij nog even van het hart dat de "teamgenoten" die hun sportiviteit hebben getoond, door van het veld te lopen,te adviseren de tassen bij de leider in te leveren. Getoond gedrag is naar mijn mening teamsport en MSC onwaardig.

Verder bied ik namens het team via deze weg aan de supporters en Olyphia onze verontschuldigingen aan.

Groetjes,
Jacob