jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-04-2007 MSC 5 - DOS'63 1 uitslag: 2 - 2

Vandaag thuis een afscheidswedstrijd tegen DOS, want de gasten moeten volgend seizoen op zoek naar een nieuwe vereniging. De vereniging wordt opgeheven, wegens een gebrek voetballers. In de Sahara van Meppel voor diegene die niet weten waar dit is, gewoon op Sportpark Ezinge.

In het lekkere voorjaarszonnetje werd er afgetrapt en we waren van start. De gasten kregen een aantal grote kansen maar Jacob-Jan hield op één na alles tegen. Het was geen intelligent voetbal van onze kant. Alles, oké bijna alles ging met de wind mee over rechts, waardoor er veel ballen uitgingen en er weinig rendement uit kwam. Gelukkig werd één van onze aanvallen omgezet in een doelpunt en was het weer gelijk 1-1. Het was tevens de ruststand.

De rust werd benut om Sander in het doel te zetten en Jacob-Jan weer als speler te verwelkomen. We begonnen weer en kwamen weer op achterstand door de spits van DOS. We hadden het geluk dat er veel kansen onbenut bleven. Het werd nog erger een afstandschot op doel werd verkeerd beoordeelt, maar nog net gekeerd. In de rebound was het wel raak. Sander haalde de bal ruim achter de lijn weg. Dit leverde een uitgevallen keeper op en een hoop gemopper en commentaar op de grens en scheidsrechter. Jacob-Jan weer onder de lat. Jacob, die net had gewisseld met de debuterende Jurian, kon er weer in. In de jacht op een gelijk spel wist Jacob van afstand de keeper te passeren. En bracht de achterstand terug op 2-3. Helaas was dit tevens de eindstand en konden we onder de douche. Tot volgende week uit naar Ruinen.
Groetjes,
Jacob