jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-03-2007 MSC 5 - Havelte 3 uitslag: 2 - 2

Vandaag moesten we de kunsten laten zien tegen Havelte. Het publiek zat aan de kant de lijnen waren voor de verandering gekalkt, dus echt wit. Het reservebankje stond klaar en het zonnetje scheen. We waren er klaar voor.............. maar we hadden niet genoeg spelers. Ja hoor de klok was vooruit gezet, dus er hadden twee heren zich verslapen. Gelukkig waren ze op tijd in het veld.

De scheidsrechter floot de wedstrijd begon en de gasten trapten af. De hele wedstrijd had ongeveer het zelfde beeld. De verdediging stond redelijk tot goed, maar er werd af en toe verkeerd gedekt, waardoor de gelegenheidskeeper Jacob-Jan zijn kunsten moest laten zien. Gelukkig stond het vizier van de spitsen uit Havelte niet goed, waardoor de kreet: "Ja, zelf halen" regelmatig klonk. We konden niet voorkomen dat we met 0-1 achter kwamen. Na het uitvallen van Arno werd de ziekenboeg nog groter. Deddie nam zijn plaats over. We konden het spel regelmatig voetballend oplossen,toch kwamen we voor de pauze niet meer tot scoren.

Na de pauze gingen we door met lekker voetballen, maar sloeg de vermoeidheid wat toe, waardoor er meer ruimte voor de tegenstander ontstond. Toch was het de thuis ploeg, die wist te scoren Michel maakte keurig af en de stand stond gelijk 1-1. We kwamen zelfs op op voorsprong, Michel ontliep de buitenspelval en maakte de 2-1. Lang konden we er niet van genieten, want bij de tegenaanval die daarop volgde wist Martin de eerst schotkans te blokkeren, waarna hij zijn knie verdraaide. Hij kon hierna niet verhinderen dat de spits in kon schieten, waar Jacob-Jan net niet bij kon. Het was weer gelijk 2-2. Verder werd er niet meer gescoord en werden de punten netjes verdeeld.

Groetjes,
Jacob