jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-12-2006 MSC 5 - Dwingeloo 5 uitslag: 5 - 3

Vandaag man Jacob de leiding over van Louis, hij ging met de veteranen mee en wij hadden er genoeg. We hadden het reservebankje klaar gezet en scheidsrechter Frank gaf het startsignaal en begonnen we met de wedstrijd.

De wedstrijd stond niet bol van hoogstaand voetbal maar er was wel strijd. De Wekelijks  terugkerende elementen waren aanwezig. Wat begon met de bal, die de keeper niet vast hield. Deze viel voor de voet van de tegenstander en stonden we achter met 0-1. Gelukkig gebeurde de fout ook aan de andere kant en werd de stand door Jacob gelijk getrokken. Het volgende terugkerende ritueel het weggeven van een strafschop. Deze werd bentut en zo stonden we weer achter. (1-2) Iets nieuws was de gele kaart voor Michel, die bleef mopperen op de scheidsrechter, die hier niet van gediend was. Het "uitvallen" van Arthur was een van de weinige hoogte punten. Hij werd licht geraakt, toen hij weer eens op solotoer ging, in plaats van overspelen of de één-twee aan te gaan. Maar de reservebank was gevuld dus werd dit door Rodney opgevangen. Inmiddels was het tijd voor de warme thee, want koud was het wel.

Na de pauze liet Josca zien dat hij ook aanvallend kon zijn, wnat hij tekende voor de 2-2. De voorsprong werd even later door Michel op het bord gezet. (3-2) Maar weer werd de stand gelijk getrokken door een doelpunt van de gasten.(3-3) Gelukkig was Arno er weer en maakte de mooiste van de dag, een snoeiharde kopbal. (4-3) De wedstrijd was nog niet gespeeld en ging nog steeds wat op en neer. Het was niet onze beste wedstrijd. Gelukkig werd met de 5-3 door Michel het laatste verzet gebroken en bleven de punten in Meppel.

Groetjes,
Jacob