jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-12-2006 Wapserveen 2 - MSC 5 uitslag: 4 - 5

Deze week weer uit en ik werd net voordat ik naar de parkeerplaats wilde gaan gebeld. Ik kreeg de vraag van gaat het wel door want ze waren daar met twee man en het was bijna 9:00. Gelukkig werd dit snel beter en vertrokken we richting Wapserveen met 2 wissels die beide niet fit waren. Ik heb later nog eens maar de selectie gekeken, daar staan helderweg meer spelers op,dan waar wij vandaag de punten mee moesten halen.

We begonnen tegen de harde wind in, dit was een groot nadeel want de ballen kwamen bijna net zo snel weer terug. Het overspelen ging als iets beter dan vorige week, maar is nog niet voldoende. De centrum verdedigers Manuel en Josca deden het goed. Het middenveld kwam helaas veel te kort waardoor er een groot gat tussen de verdediging en aanval ontstond. Toch gaven we veel minder weg dan vorige week en kwamen we weer op voorspong. Een schot van Roland verdween door het gegrabbel in de  rechterkruising. (0-1) We probeerden te voetballen en creëerden enkele kansjes en gaven er uiteraard ook een paar weg. Maar voor de pauze werd er niet meer gescoord.

De tweede helft hadden we wind mee, wat een heel ander spelbeeld gaf. We begonnen goed door snelle combinatie van Michel op Jacob, die daarna de bal naar Juri speelde. Vervolgens maakte Juri zijn eerste van dit seizoen. En het was 0-2. De keeper ging daarna een paar keer in de fout op schoten van twee keer Michel en nog één keer Juri. Als je dat door telt stond het inmiddels 0-5. Kat in het bakkie zoals ze dat noemen. E bleven goed spelen en hadden eindelijk weer eens overwicht. Dit duurde helaas niet lang, want het middenveld was conditioneel versleten. Je raadt het al, de verdediging kwam hierdoor onder druk te staan en maakte foutjes waard door het 1-5 werd. Rodney legde even later de tegenstander in de eigen 16 neer. Een terechte en onnodige strafschop waar Eppie het nakijken had. (2-5) We Kwamen onder druk te staan misteeen paar kansen er kregen er nog ongelukkig twee doelpunten om de oren (4-5). Gelukkig hadden we voor de verandering een goede scheidsrechter. Hij floot gelukkig na de 90 minuten af, waardoor we weer eens gewonnen hebben.

Groetjes,
Jacob

Uiteraard geldt voor iedereen die zo wegblijft:
als je niet kunt afmelden en als je geen zin hebt, ga dan op dammen of zo.