jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

12-11-2006 MSC 5 - Diever 2 uitslag: 1 - 1

Vandaag troffen we een van de naaste concurrenten dus een heus zes punten duel. In de kleedkamer zagen we maar 12 man, de overigen waren ziek of hadden andere afspraken.

Maar begonnen voorvarend met binnen tien minuten een doelpunt van Jacob na een assist van Arthur. Dit was een aangename verrassing, want we waren immers niet in de sterkste formatie aangetreden. Onze derde keeper Jacob-Jan keepte de eerste helft een goede wedstrijd, maar moest na een paar knappe reddingen toch een doelpuntje incasseren. We hadden de eerste helft de meeste kansjes, maar kwamen net te kort. Pluspunten waren er ook, er werd niet gezeurd op elkaar en er werd ook voorin regelmatig overgespeeld. Vlak voor de pauze viel Herwin geblesseerd uit en werd de enigste wissel gebruikt. Het was thee tijd.

De tweede helft was Sander aanwezig en ging keepen, Jacob-Jan werd weer laatste man. Op papier waren we de tweede helft beter, maar dit kwam er niet uit. We bleven onder ons niveau. Kansen creƫerden de gasten niet. Ze kregen een hele grote kans door het verkeerd uitgooien van Sander, die zo schrok, dat hij van schrik de bal nog van de doellijn haalde naar het inschieten van de spits. Na het afreageren van deze actie, speelden we verder en hadden we nog een paar kleine kansjes. Meer hoogte punten waren er niet, waardoor de 1-1 op het bord bleef staan.

Groetjes,
Jacob