jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-10-2006 Havelte 3 - MSC 5 uitslag: 1 - 4

Vandaag uit naar Havelte een tegenstander waar we bijna nooit komen. Met een brede selectie gingen we op pad. Met vandaag voor het eerst weer na een lange tijd "een herstelde" Rodney. Verder was het op Manuel en Arno na, dezelfde groep die de afgelopen weken een opgaande lijn lieten zien.

We begonnen sterk met binnen twee minuten een paar grote kansen, die de keeper erg knap pakte. Maar de toon was gezet en even later was het toch raak, Michel ronde na een mooie aanval goed af 0-1. We bleven goed spelen en bleven druk zetten, de tegenstander kwam er niet aan. Helaas werden de kansen niet benut, mede door goed keeperswerk. Maar Jacob wist de keeper in de korte hoek te verrassen en zette de 0-2 op het bord. Een minder punt was het uitvallen van Alwin, maar zijn vervanger (Manuel) nam het goed over. Het spel van MSC werd van achteruit goed verzorgt. Het duo Josca / Jacob-Jan zochten telkens een voetballende oplossing. Samen met de backs was het een goed blok, waar de tegenstander bijna niet door kwam. Het was tijd voor de thee.

Na de pauze was het wedstrijdbeeld heel anders. We kwamen onder druk te staan en probeerden te voetballen. Helaas kwamen we lang niet altijd meer uit. Dit kwam mede door het te veel alleen spelen van de zwart-witten. De meegereisde supporters kwamen met de schrik vrij, toen Jacob-Jan een strafschop veroorzaakte. Eppie pakte de strafschop klemvast en hield zo de nul. Toen was het de beurt aan Michel hij maakte aan alle hoop van de gastheren een eind, door nog twee keer te scoren. De stand van 0-4 op het bord was voor MSC lang geleden, maar verdient. De gastheren redden de eer door de bal onhoudbaar in de bovenhoek te schieten en daarmee de eindstand van 1-4 te bepalen.

De lijn wordt goed doorgezet en er wordt dan ook steeds beter gespeeld.

Tot de volgende keer,
Jacob