jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-10-2006 MSC 5 - Wacker 4 uitslag: 2 - 2

Vandaag tegen de heren uit de Wijk, allemaal oude bekenden. Maar nu moest het gebeuren, gaan punten pakken.

We begonnen niet erg sterk en stonden dan ook binnen 10 min. tegen een 0-1 aan te kijken. We probeerden te voetballen en bouwden voorzichtig van achteruit op. Na de gebruikelijke verkeerd gespeelde ballen en de gemiste kansen, wat mede kwam door de goed keepende reus van de gasten. Eppie die niet keepte maar linkshalf speelde, viel geblesseerd uit en werd vervangen door Marcel. Na ongeveer 37 min. spelen beoordeelde de keeper een vrije trap verkeerd en gingen we met 0 - 2 de pauze in.

In de pauze werd er gewisseld en kwam er een nieuw middenveld in en werd Josca voorstopper. Dit bleek een goede zet, want de verdediging ging ook voetballen en stond als een huis, waarbij de ballen niet blind weg werden geschopt. Nee, we hadden veelvuldig de bal met een opbouw van achteruit. Hierdoor werden er diverse grote en kleinere kansen gecreƫerd. Dit resulteerde in twee doelpunten van Michel (50e en 60e min), waardoor de 2 - 2 op het bord kwam te staan. Wacker kwam niet meer aan voetballen toe. Helaas werd er niet meer gescoord en hebben we eindelijk het eerste punt binnen. Gezien het goede spel en de kansen hadden we recht op de overwinning. Maar helaas zat er vandaag niet meer in.

Groetjes,
Jacob

We willen hierbij de makers van de reservebank bedanken voor de geleverde kwaliteit. We hopen dat we wekelijks reserve spelers hebben, die er op plaats kunnen nemen.

Wedstrijdfoto's