jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-12-2008 zaalteam E1

Het zaalteam E1 bestaat 3 spelers van E2 en 3 spelers van E3 vandaag mochten ze lekker in de zaal spelen en laten zien wat ze waard zijn.

De eerste wedstrijd begon goed, helaas werd en niet gespeeld zoals er vooraf was afgesproken. We kregen een drietal doelpunten om de oren. We hadden een paar leuke kansen, maar die gingen er nu niet in. Jammer en op naar de 2e wedstrijd.

De tweede wedstrijd was er één om snel te vergeten. Alles wat vooraf werd besproken werd na het fluitsignaal direct vergeten. Niet goed dekken of verkeerd opgesteld staan werd direct afgestraft. we kregen er dan ook 5 om de oren. De eer werd gered omdat Dylan met zijn hoofd onze eerste zaalgoal wist te maken.

Voor de laatste wedstrijd was er weer een kleine bespreking cq uitleg over hoe er nu verdedigd moest worden. Gelukkig werd dit al veel beter uitgevoerd en gaven we minder kansen weg. We kwamen toch achter met 0-1, maar hielden ons aan de afspraken. Door een snelle en goede uitval wist Max de 1-1 te maken. Dat was nog niet alles Max maakte er nog 2 en zo wonnen we met 3-1. Een heerlijke afsluiting van de eerste dag in de zaal.

Jongens tot de volgende keer.
Jacob