jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-11-2008 Rouveen E2 - MSC E2 uitslag: 16 - 0

Vandaag uit naar de koploper, een moeilijke en zware wedstrijd. Wil je winnen dan moet iedereen in vorm zijn en hard  werken.

De wedstrijd begon en er werkt hard gewerkt  toch moest Justin vaak optreden om zijn doel leeg te houden. Na ongeveer 5-10 min spelen, werd er verdiend gescoord en stonden we met 1-0 achter. De 2de en 3de tegengoals volgden vrij snel. De koppies gingen al wat naar beneden. De gaten werden niet meer dicht gelopen, met als gevolg met 5-0 de pauze in.

Na de pauze werd er niet meer gevoetbald door MSC. De verdediging stond telkens tegen een overmacht aan gastheren. Die ondanks de vele reddingen van de keeper en verdedigers de eindstand van 16-0 op het bord kregen. Er ging zoveel fout in de wedstrijd, dat de trainers hun handen vol zullen hebben om ze weer aan het spelen te krijgen. 

Tot slot, heb ik en ouders met mij jullie allemaal, stuk voor stuk wel goed zien voetballen, alleen zit het goede voetbal er de laatste tijd niet in. Onthoud dat het verdedigen bij de voorhoede begint. Nu nog één oefenwedstrijd en daarna de laatste competitie wedstrijd. Laten we dan zien dat we kunnen voetballen en houden we de laatste drie punten in Meppel.

Groet en tot de volgende keer,
Jacob

Verslag Rouveen - Wedstrijdfoto's