jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

11-10-2008 WIJC E1 - MSC E2 uitslag: 10 - 1

Vandaag stond een uitwedstrijd tegen WIJC op het programma. Het weer goed, het veld een beetje nat, de instelling van de jongens zoals altijd, positief ,dus aan dit alles kon het niet gaan liggen.

Helaas bleek niets minder waar, onze jongens begonnen aanvallend en leken elkaar te vinden, ware het niet dat de tegenstander het positie voetbal goed in de smiezen had en onhoudbaar (keeper een iets tekort been) de eerste score achter zijn naam zette 1-0. Zo’n 10 min later nadat rechts voorin wederom flink werd geduwd, kreeg MSC een vrije trap mee, deze ging snoeihard richting net, helaas stond daar de sterke keeper van de tegenstander. De aanvallen gingen over en weer, maar WIJC was degene die tot scoren kwam, vlot achter elkaar kwam de 2-0 en de 3-0. MSC zakte in, positievoetbal was ver te zoeken, aanvallen werden makkelijk overgenomen door de tegenstander die hiervan profiteerde en de 4-0 een feit maakte. Gelukkig het verlossende signaal voor rust.

Aan leider Kees de schone taak om de jongens weer aan het voetballen te krijgen!!
Een paar min na rust kreeg de tegenstander door goed opgebouwd aanvallend voetbal, de bal slim uitspelen voor het doel, waar keeper Justin door verrast werd, de bal nog twee keer in het net, zodat de stand op 6-0 kwam. MSC probeerde en probeerde, af en toe lukte het om een mooie aanval op te zetten, dan werd er gepraat en gevraagd om de bal, en werd er op de goede plek overgenomen, maar tot scoren kwam het niet. Wederom kwam er uit een aanval van WIJC een doelpunt, ware het niet helaas via de schoen van een zwart witte Stan, oei, oei , daar stond de 7-0. Nog geen tel later was de 8-0 ook een feit. Ineens leek het of onze jongens wilden laten zien dat ze het heus wel konden, er werden een paar mooie aanvallen opgezet, , maar de tegenstander kreeg toch elke keer weer het balbezit en scoorde hieruit de 9-0 en de 10-0. Nog een keer werd de aanval door MSC ingezet en werd door Dylan de 0 van het bord geveegd, eindstand 10-1.

Helaas, geen punten, maar jongens positief blijven en plezier houden in het spelletje dat voetbal heet!!!! Dan komt het volgens mijn connecties met enkele kenners uit de voetbalwereld, en naar mijn bescheiden mening, door goed blijven trainen op positievoetbal, techniek, en balbezit, helemaal goed!!!

Groetjes een trotse moeder.

Wedstrijdfoto's