jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

04-10-2008 MSC E2 - Ruinen E1 uitslag: 3 - 3

Na de wedstrijd van vorige week, waar op het laatste moment de voorsprong werd weggeven en er gelijk gespeeld werd. Het was deze week net anders om, na de achterstand elke keer terugkomen.

Na het fluitsignaal van scheidsrechter Marco werd er afgetrapt en werd er van beide kanten afgetast. Het goede voetbal van vorige week was vervangen door een team, dat niet vanuit de positie speelde, maar rende zonder er bij na te denken. Het gevolg was  slordig spel en liep de linksback naast de rechterspits. Vrij lopen en aanbieden was er vandaag niet bij. De grote schrik was er na 10 min. Iedereen werd verrast en we stonden met 0-1 achter. De koppies gingen gelukkig niet naar beneden en we begonnen iets beter te spelen, maar dat was niet genoeg. Er werd hard gewerkt en dat leverde een schitterende uithaal van Moutasser op de paal. Wouter net over.En zo nog enkele schoten op doel, maar ze gingen er niet in. Vlak voor de pauze haalde Wouter uit en in de rebound wist Jaimy te scoren. We gingen dan ook met een 1-1 de pauze in.

Na de pauze ging het verder en kwamen we na zes min. weer op een achterstand, er stond een 1-2 op het bord.  De strijd was nog niet gestreden want na tien min. spelen werd er door verkeerd uit verdedigen, door het midden de stand op 1-3. Het spel was niet goed, maar er werd wel hard gewerkt en veel gelopen. De koppies bleven hoog en er werden een paar goede en mooie aanvallen opgezet, toch de plekkies gevonden??. Dylan wist door goed samenspel voorin 2 keer te scoren en had zelfs een paar kansen op nog een doelpunt. Maar dat lukte vandaag niet en bleef het bij een gelijkspel van 3-3.

Jammer jongens, maar nu voelde het toch anders de stand was net als vorige week 3-3. Alleen is het terug komen na een achterstand lekkerder, dan net voor het eind de voorsprong weggeven. Komende week lekker trainen en zaterdag lekker voetballen, dan komen punten ook wel.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's